.

.

plplaaoo Смола Перла Момиче Тенис на Тавата За Съхранение Статуетка, Тава За съхранение на ключове устойчива на плъзгане Възглавница Ръчно Рисувани Ярък Цвят Красиви ?

plplaaoo Смола Перла Момиче Тенис на Тавата За Съхранение Статуетка, Тава За съхранение на ключове устойчива на плъзгане Възглавница

BGN 16.28

Наличност
На склад

【【 Противоскользящий дизайн】 : Долната част на тавата за съхранение на ключове е противоскользящую конструкция, възглавница, която е стабилна и на нея лесно се носи с мебели 【【Ръчно рисувани】 : Входната тава за съхранение използва технология на ръчно рисувани, цвят и плътен, свеж и естествен, както и трайни и трудно выцветающий. 【【Красива практически】 : Кошница за съхранение на ключове се извършва в дизайна pearl момиче, ярка и оживен, с добре обмислена структура, и тя изглежда добре навсякъде. 【Изящна изработка】 : декоративен тава за съхранение на ключове произведени от метални материали, а качеството на изработка е изискана, добавляющее усещане за яркост. 【【Изискани подаръци】 : Декорации diy от смола са по-плавни линии и добра текстура, които може да дари подаръци на семейството и приятелите си. 【【 Противоскользящий дизайн】 : Долната част на тавата за съхранение на ключове е противоскользящую конструкция, възглавница, която е стабилна и на нея лесно се носи с мебели. 【【Ръчно рисувани】 : Входната тава за съхранение използва технология на ръчно рисувани, цвят и плътен, свеж и естествен, както и трайни и трудно выцветающий. 【【Красива практически】 : Кошница за съхранение на ключове се извършва в дизайна pearl момиче, ярка и оживен, с добре обмислена структура, и тя изглежда добре навсякъде. 【Изящна изработка】 : декоративен тава за съхранение на ключове произведени от метални материали, а качеството на изработка е изискана, добавляющее усещане за яркост. 【【Изискани подаръци】 : Декорации diy от смола са по-плавни линии и добра текстура, които може да дари подаръци на семейството и приятелите си.Параметри : Тип на продукта : Тава за съхранение на ключове Материал : смола Спецификация : 1 бр. Стил : cartoony Предназначение : за съхранение на бижута, бижута Приложими ситуация : за спални, кабинет, дневна, офис и т., Диаметър : прибл.3 инча Височина : прибл. 20 см / 7,9 инча Диаметър чиния : прибл.5 инча съдържание на Пакета : 1 х Украса, 1 х тава.

Опции за продукта

Item Type:
Key Storage Tray
Material:
Resin
Specification:
1 Piece
Style:
Cartoon
Purpose:
For Storage, Decoration
Applicable Situations:
For Bedroom, Study Room, Living Room, Office, Etc.
Diameter:
Approx. 11cm / 4.3in
Height:
Approx. 20cm / 7.9in
Plate diameter:
Approx. 14cm / 5.5in
Package List:
1 x Ornaments1 x Tray

Свързани продукти