.

.

XMEIFEITS Режещи инструменти 5шт 4 мм и Четири Микро канали Твердосплавная Торцевая машина с CNC машина за фрезоване на стомана (Размер: 5шт 4,0x10xd4x50l)

XMEIFEITS Режещи инструменти 5шт 4 мм и Четири Микро канали Твердосплавная Торцевая машина с CNC машина за фрезоване на стомана (Размер:

BGN 1.00

Наличност
На склад

Професионална индустриална машина с висока твърдост и износоустойчивост, висока температурна устойчивост и здравина Покритие witn TIALN може закалять материал при рязане, 3 пъти по-твърда карбид. Притежава добра производителност на фрезоване и рязане, осигурява висока ефективност на работа. Достатъчна якост на огъване и устойчивост на износване, фрезоване фуги, дупки и ръба на борда, районът е чист, аккуратная, без да се повреди. Висока якост, устойчивост на извивката, устойчивост на счупване, както и отлични физически свойства, дълъг живот на инструмента.Преди употреба проверете мощност и скованост на машина, за да се уверите, че машината може да се използва фрезу необходимия диаметър Спецификация : Твърдост обработения материал : hrc45 Диаметър джолан (SHK) : 4 мм Диаметър на рязане край (ЦИР) : 4 mm Дължина на рязане край (CEL) : 10-20 мм Обща дължина : 50-100 мм Опаковка : 5 бр. Подходящи материали : 1. Акрил, PVC, найлон, смола 3. Повечето пластмаси 4. Инструкции за въглеродна за сигурност : 1. артикул с ножове, не е предназначен за употреба от лица на възраст под 18 години. продуктът е предназначен само за промишлена рязане на неопасни изделия.

Опции за продукта

Worked material hardness:
HRC45
Shank diameter (SHK):
4mm
Cutting edge diameter (CED):
4mm
Cutting edge length (CEL):
10-20mm
Total length:
50-100mm
Package:
5pcs
Suitable Materials:
1. Metal, i.e. Copper, Aluminum:
2. Acrylic, PVC, Nylon, Resin:
3. Majority of plastics :
4. Wood:
5. Fibre glass :
6. Carbon:
Safety instructions:
1. the bladed product is not use for people under 18 years.:
2. the item is only use for industrial cutting not hazardous article. :

Свързани продукти