.

.

Wokape 19 бр. Скоби за чипс Скоби за опаковки на Хранителни Скоби, Плътни О Клипове Тежки Чипс за Еднократна употреба за хранителни пакети - Различни Размери (2.8 3 4.3 5.9)

Wokape 19 бр. Скоби за чипс Скоби за опаковки на Хранителни Скоби, Плътни О Клипове Тежки Чипс за Еднократна употреба за хранителни

BGN 1.67

Наличност
На склад

? 【 Хранителни скоби 】 ?:Ще получите 19 броя скоби 2-те различни размери, включително и по 3 парчета от 5,9-инчов големи скоби, синьо, розово-червени и зелени цветове, 6 броя 3-инчов малки скоби, синьо, розово-червени и зелени цветове (по 2 от всеки цвят), 5 парчета 2,8-инчов полосовых скоби зелен, 5 броя с 43-инчов полосовых скоби розов цвят.Достатъчно на брой и различни размери може да се отговори на различните нужди на ежедневието, училището или офиса. ? 【 Предлага се в 4 размера 】 ?: Ние предлагаме скоби за чанти 2 размери с размери 5,9 на "3" и скоби за ленти 2 размери размер на 2,8 "4,3".Можете да избирате различни скоби в съответствие с различните нужди.Скоби за този размер са идеални за различни пакети за опаковане на хранителни продукти с различни размери и хартия с различна дебелина.Използвайте нашите тежкотоварни скоби, стружки и ленти в пакети и запазете вашите продукти пресни и безопасни за консумация. ? 【 Сверхпрочная закопчалката 】 ?: Мощна пружина осигурява сверхпрочную удерживающую способност, здрав прихващане може да задържите разпръснати банкноти, документи и т. и не ще им позволи лесно да се разпадне.Той е добър помощник в организацията на работния плот в училище или в офиса!Скоби позволяват на плътно затваряне на опаковката, предотвратява попадането на допълнителни въздух на продукти, което води до разваляне и безсърдечие, по-дълго запазват своята свежест!. ? 【 Удобен и екологично устойчив 】 ?: Нашите скоби изработени от хранителен материал ABS, нетоксични и устойчиви, трайни и трайни за дълго използване.Като многократно алтернатива скручивающимся завязкам и пластмасово опаковките, нашите скоби за хранителни пакети помагат да се намали количеството на отпадъците!Те могат да се мият в съдомиялна машина, микровълнова печка и фризер, така че можете да ги използвате почти по всяко време и на всяко място. ? 【 Широко приложение 】 ?: Тези скоби за чанти могат да се използват в училище и офиса за организиране на бележки, картички, книжа, списъци за пазаруване или сметки в офиса.Също така можете да използвате в кухнята, за запазване на свежестта на продуктите, като картофен чипс, зърнени закуски, мляко, кафе на зърна, бисквити, хляб, боб, замразени храни, подправки и т. ? Набор от щипки за пакетите Wokape 19ШТ 2 стил и размер 2,7 " "4,3"" 5,9"" за тежки условия на работа, щипки за запечатване на найлонови торбички за хранителни продукти, многоцветен за многократна употреба и устойчив пакет, плътно затварящ се стяга за запазване на свежестта на чипс ? ? Технически характеристики ? ? Материал : хранително-вкусовата ABS ? Цвят : син, зелено, розово-червено, розово ? Размери : 2.

Опции за продукта

Свързани продукти