.

.

2 бр. Ножове за рязане на торта, Нож за нарязване на тортата от неръждаема стомана, най-добро качество и по-стабилни Инструменти за повдигане на тортата, Нож за наряз?

2 бр. Ножове за рязане на торта, Нож за нарязване на тортата от неръждаема стомана, най-добро качество и по-стабилни Инструменти

BGN 6.74

Наличност
На склад

【Лесен и практичен】 : Нашата машина за нарязване на тортата е по-удобно, отколкото на традиционната машина за нарязване на тортата, и да направи торта по-завършеноРазмера на тортата изисква от вас само за регулиране на ъгъла на наклона, директен разрез, пръстите не ще се отнасят торта, дръжте ръцете си в чиста, готова торта принадлежи на вас, много лесен и практичен. 【Висококачествени материали】 : Нашата машина за рязане на торти, изработени от висококачествена неръждаема стомана с удобна пластмасова дръжка, която е трайна, сигурна и полезна за здравето.Лесни за почистване и могат да се мият в съдомиялна машина.Това е незаменим помощник на всяка домашна кухня. 【Универсален размер】 : Размери на ножа за рязане на торта съставляват 9,04x1,97 инча (23x5,4 см).Подходящ за всички проекти, независимо дали сладкиши или десерти, просто нагласете ъгъл при нарезке.Използвайте го веднъж, няма да съжалявате!. 【Широко приложение】 : Тази машина за рязане на торти, подходящи не само за сладкиши, но и за всички видове десерти, сладкиши, торти, сладкиши, хляб и така нататък.За някои семейства с деца е сигурен и безотказен избор. 【Гаранция за удовлетвореност】 : Моля ви, опитайте се спокойно, ние осигуряваме перфектно сервизно обслужване, за да се гарантира, че ако срещнете някакви проблеми с вашия стока, независимо дали връщане на парите, ние ще следваме вашите желания, докато не сте доволни.Описание Търсите щипки за храна на стабилно качество на разумна цена?Ако е така, тогава аз ще ви кажа, че нашите маша за хранене трябва да бъде най-добрия избор.Ние използваме най-висококачествени нержавеющую стомана и полипропилен материал, така че можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.Това ще ви бъде отличен помощник в кухнята.Характеристики - Цвят : случаен цвят.- Материал : неръждаема стомана, полипропилен.- Размер : около 23, 00 X5, 00 X4, 00 виж - е Изработен от качествена неръждаема стомана и полипропилен материал и е проектирана за издържливост и функционалност.

Опции за продукта

Свързани продукти