.

.

ДОВЕРИЕТО ЗАНАЯТЧИЯ Сватбена Кошница с Цветя Романтична Лък Церемония Парти Розата е Цвете Момиче с Кошница с Панделки сатен Кошница за Сватба (Цвят: вариант 11)

ДОВЕРИЕТО ЗАНАЯТЧИЯ Сватбена Кошница с Цветя Романтична Лък Церемония Парти Розата е Цвете Момиче с Кошница с Панделки сатен Кошница за

BGN 11.72

Наличност
На склад

Сватбена КОШНИЦА : Тази количка за момичета-цветочниц с панделки, с елегантен дизайн и копринена кърпа, романтична и красива, здрава и изисканаСватбена украса : Предназначен за момичета-цветочниц за използване на сватбената церемония, е идеалното бижу за всеки стил сватбен ден.РЪЧНО изработени : Кошница за момичета-цветочниц с бял дантелен завършек, придающая елегантност на сватбеното шествие.КОЛИЧКА за момичета цвете : Тази количка за момичета цвете идеален размер за съхранение на цветя или листа, лесна за удобство на работа цветни момичета.ВСИЧКИ СЛУЧАИ на : Подходящ за всички видове сватбената тематика, на сватбата на закрито, на открито, на церемонията ангажименти на плажа.Вариант 1 Описание : Бяла кошница за цветя с декорация във формата на перла цвете Е подходящ за сватбени церемонии, Материал : сатен, PVC плака, седеф, Цвят : бял Диаметър на капака : прибл. 13 см/5,12 инча Диаметър на дъното : прибл. 9,5 см/3,74 инча Височина с дръжка : прибл.19 cm/7,48 инча Височина без дръжка : прибл.8 см/3,15 инча Опаковката включва : 1 х Количка за момичета с цветя Вариант 2 Описание : Бяла количка за момичета с украса от изкуствени перли Са подходящи за сватбени церемонии, Материал : PVC плака, изкуствени перли Цвят : бял Диаметър : прибл. 13 см/5,12 инча Височина с дръжка : на около 39 см/15,39 инча Височина без дръжка : около 9 см/3,54 инча В комплекта са включени : 1 х Количка за момичета с цветя Вариант 3/Вариант 4 Спецификация : Материал : пластмаса, размер тъкан : приблизително 15x15x19 см/5.48 инча Дълбочина : 8,5 см /3,35 инча В комплекта съдържа : 1 бр. Количка за момичета с цветя Вариант 5/6/7 Описание : Сватбена кошница за момичета С цветя : може да се използва, за да държите цветя, листенца на цветя, бонбони и други новости.Можете също така да сложите в кошницата си любимите си цветя, сухи цветя, изкуствени цветя и да се насладите на процеса занаяти собствените си ръце. Материал : Количка за момичета-цветочниц е изработена от плат premium, украсена с дантела / роза / носа / диамантен пръстен, стилно и романтично.

Опции за продукта

Material:
Plastic, Cloth
Size:
approx. 15x15x19cm/5.91x5.91x7.48inch
Depth:
8.5cm/3.35inch
Package Includes:
1 Piece Flower Girl Basket:
Option 5/6/7:
Description:
WEDDING FLOWER GIRL BASKET:
Can be used to hold flowers, flower petals, candies and other novelties. You can also put your favorite flowers, dried flowers, artificial flowers into the basket and enjoy the fun of DIY.
MATERIAL:
Flower Girl Basket is made of premium fabric decorated with lace/rose/bowknot/diamond, elegant and romantic.
SWEET SYMBOL:
Not just a decoration for your wedding, it was said to be a sign of good fortune, an symbol of love.
OCCASION:
Wedding Flower Basket is suitable for graduations, banquets, weddings, parties and other special events.
PARTY DECORATIONS:
This flower girl basket is designed to be small and light, perfect for young flower girls.
Specification:
Material:
Cloth
Size Chart:
Diameter:
15cm/5.91inch
Overall Height:
19cm/7.48inch
Flower Basket Height:
8.5cm/3.35inch
Package Includes:
1x Flower Girl Basket:
Option 8/Option 9/Option 10/Option 11:
Size Chart:
Opt :

Свързани продукти