.

.

Декор на Коледните Диференцирани на тавата - Коледна украса под формата на коледни дървени табели, Хижа, Пряничного човек и Елф, на много нива поднос в селски стил з?

Декор на Коледните Диференцирани на тавата - Коледна украса под формата на коледни дървени табели, Хижа, Пряничного човек и Елф,

BGN 6.33

Наличност
На склад

??【10 x коледна украса】 - Ще получите 10 коледни няколко нива, тави, употребявани, включително пряничного човек, човечето къща, прекрасни джуджета, 3 звезди, 2 снежинки, коледни картички и т (с изключение на многослойни тави).Тяхното количество е достатъчно, за да отговори на нуждите на коледната украса на дома и страната, както и да ви доставят приятно визуална наслада. ??【На висококачествени дървени материали】- Набор от коледна украса за ферма тава е изработена от висококачествени дървени материали, издръжлив и надежден, му е трудно да се прекъсне; с ясни мотиви му е лесно выцвести; повърхността му е гладка, без неравни ръбове или чеп, така че можете със сигурност да ги използвате за украса. ??【Атмосфера, коледни частни къщи】- Коледен декор в тава, като коледна елха, човечето човек, коледна картичка и други коледни елементи, сладък и интересен, смесени с коледна тематика.В същото време тук цари топла и щастлива атмосфера на фермерска къща и селските райони. ??【Широко приложение】- Тези стикери с коледните масата може да се постави на масата, камината, гардероба, бюрото, рафта, можете също да използвате куки и въжета, за да ги обесим на прозорци, врати, стени, коледни елхи и т. Това ще бъде Коледа, голяма Коледа.Парти или събитие добавя отличителни цветове!. ??【Идеалният коледен подарък】- Този коледен дървена декорация за дома има солидна форма и очарователен външен вид, което ще направи коледни срещи красиви; може да се използва като подарък за рожден ден, Коледа или в стаята за гости на приятели или членове на семейството. ??【10 x коледна украса】 - Ще получите 10 коледни няколко нива, тави, употребявани, включително пряничного човек, човечето къща, прекрасни джуджета, 3 звезди, 2 снежинки, коледни картички и т. (с изключение на многослойни тави).Тяхното количество е достатъчно, за да отговори на нуждите на коледната украса на дома и страната, както и да ви доставят приятно визуална наслада. ??【На висококачествени дървени материали】- Набор от коледна украса за ферма тава е изработена от висококачествени дървени материали, издръжлив и надежден, му е трудно да се прекъсне; с ясни мотиви му е лесно выцвести; повърхността му е гладка, без неравни ръбове или чеп, така че можете със сигурност да ги използвате за украса.

Опции за продукта

Свързани продукти