.

.

Куки за месо, Мясницкие Куки за Пушене от Неръждаема Стомана за Арматура за Окачване на месо, Рязане, Пушена риба, барбекю, Скара и Окачен Сушене (5,1 инча)

Куки за месо, Мясницкие Куки за Пушене от Неръждаема Стомана за Арматура за Окачване на месо, Рязане, Пушена риба, барбекю,

BGN 2.00

Наличност
На склад

?【Предпоставка включва】 : 20 броя 5,9-инчов S-образни куки за месо ?【Лесно почистване】 : Повърхността на куката е много плосък, му е по-лесно за почистване след употреба и може да се използва повторно. ?【Високо качество】 : Куки за месо са изработени от висококачествена неръждаема стомана SUS 304, здрава кука от неръждаема стомана, не е лесно ръжда, деформиран, е трайна употреба. ?【 Остра кука】 : от Едната страна на куката за месо, е много остра, лесно вмъкване на месо, на другия край на плавните, заоблени ръбове няма да навредят на вас. ?【Идеален за месо】: е Идеално за обработка на месо, пушена риба, шунка, колбаси, ловци, закачане на месо, сушене и пушене и др. ?【Предпоставка включва】 : 20 броя 5,9-инчов S-образни куки за месо. ?【Лесно почистване】 : Повърхността на куката е много плосък, му е по-лесно за почистване след употреба и може да се използва повторно. ?【Високо качество】 : Куки за месо са изработени от висококачествена неръждаема стомана SUS 304, здрава кука от неръждаема стомана, не е лесно ръжда, деформиран, е трайна употреба. ?【 Остра кука】 : от Едната страна на куката за месо, е много остра, лесно вмъкване на месо, на другия край на плавните, заоблени ръбове няма да навредят на вас. ?【Идеален за месо】: е Идеално за обработка на месо, пушена риба, шунка, колбаси, ловци, закачане на месо, сушене и пушене и др.Характеристика : Твърди и топлоустойчива : Изработен е от материал от неръждаема стомана SUS 304, куки за месо от висококачествена неръждаема стомана.Тежкотоварни месо кука за заточване : Повърхността на куката е много плосък, му е по-лесно за почистване след употреба и може да се използва повторно.Лесен за почистване : Гладка повърхност, лесен за почистване Гъвкавост : Кука за месо Е подходящ за захващане на свинско месо, шунка, пилешко, агнешко, говеждо, и т. Също така подходящи за висящи саксии, кошници или други кухненски прибори.Материал : Неръждаема стомана SUS 304 Опаковка включва : 20 x куки за месо, Цвят : сребърен Дължина : 5,12 инча (13 см) Диаметър : 4 мм, максимален товар : 100 кг.

Опции за продукта

Свързани продукти