.

.

Набор от меки Риболовни примамки Junglewoker 12 бр., Супер Бионическая Стръв за гмуркане с червеи, Опашка с Т-Образно гребен, Среден Кухи Корпуса, Мирис на Скариди, масло, Б?

Набор от меки Риболовни примамки Junglewoker 12 бр., Супер Бионическая Стръв за гмуркане с червеи, Опашка с Т-Образно гребен, Среден Кухи

BGN 2.33

Наличност
На склад

Дължина : 3,35 инча /8,5 вижте Тегло : 0,28 грама / 8 г Вид : Горната част на водата.Фокусирайки се върху риба : Костур Crappie, бяла риба, Костур, Щука, Мускусная пъстърва, Лещанка и т., Опаковка : 4 смесени цветове, 12 бр. Тази стръв е много подобна на една хлебарка. С Т-образно лопастным опашката е силно и ясно висеше във водата.e добавете стръв креветочное масло и лъскава чипс. среда стръвта трябва да е куха. ☀【Бионический дизайн червей и Т-образни опашката】☀ Благодарение на сверхжизненной формата на червей тази стръв е любимо лакомство на повечето риби, като костур, щука, сьомга и пъстърва.Ние дори добавили опашка с Т-образно гребком, че той е повече и по-забележима във водата. ☀【Миризма блестящо тяло и скариди, масло】☀Ние добавяме в тялото чипс и креветочное масло.По време На риболов никога не пропускайте това както визуално, така и обонятельно.Винаги купувайте риба!. и цветна комбинация】☀ Ние внимателно избираме 4 подходящите цветове за всяка опаковка.Осигурете си удоволствие от риболов в друга среда, при слънчева светлина и времето.Освен това, можете да получите 12 броя за всяка комбинация, което означава, че не трябва да се купуват отново в скоро време. ☀【Горната Вода и превъзходни материали】☀ Тази стръв ще плува и ще можете да използвате една кука-глава или предсрочни texa, за да ловят риба на всички слоеве.А превъзходни материали правят стръв сверхпрочными.Реалистичен и издръжлив. ☀【Комплексно използване】☀ Нашите примамки може да се използва както прясна, така и в солена вода.Плува без кука-глави, потъва с кука-глава за всички слоеве. ☀【Бионический дизайн червей и Т-образни опашката】☀ Благодарение на сверхжизненной формата на червей тази стръв е любимо лакомство на повечето риби, като костур, щука, сьомга и пъстърва.Ние дори добавили опашка с Т-образно гребком, че той е повече и по-забележима във водата. ☀【Миризма блестящо тяло и скариди, масло】☀Ние добавяме в тялото чипс и креветочное масло.

Опции за продукта

Свързани продукти