.

.

Beavorty 4 бр. Кутия За Присаждане на Мигли, Контейнери За Грим, Черен Контейнер, Черни Кутии-Организаторите, Кутия За съхранение на фалшиви Мигли, Организатор на Миглит?

Beavorty 4 бр. Кутия За Присаждане на Мигли, Контейнери За Грим, Черен Контейнер, Черни Кутии-Организаторите, Кутия За съхранение на фалшиви

BGN 0.33

Наличност
На склад

Кутия за съхранение на пинцетов - тази малка кутия е идеален за поставяне на мостри на продукти на клиенти, продажби на стоки с ръцете си онлайнПразен титуляр за мигли-За различни случаи, с различни видове на фалшиви мигли, бързо прегледайте и изберете нужните ви фалшиви мигли . Кутия за съхранение на миглите -Може да се съхранява отделно в зависимост от плътността на материала или на дължината на миглите, лесно да изберете калъф за съхранение на миглите всяка сутрин.Държач за мигли - Поддържайте мигли в перфектно състояние, без усилия добавяне на блясък на вашите свиданию.ОРГАНАЙЗЕР за фалшиви мигли - Може ясно да показва детайли на фалшиви мигли, без усилия, демонстрира изображения за вашия клиент.Пратката включва 4 x кутии Характеристики -Цвят : бял, черен пътна малка кутия -Материал : Пластмасова кутия за съхранение на пинцетов -Размер : 13,00 X8,00 X1,50 см / 5,11 X3,14 X0 Притежателя на миглите. -Може да се съхранява и показва мигли отделно, предназначени за поддържане на вашите фалшиви мигли чисти и гигиеничности. -Прозрачен прозорец, който ви позволява лесно да изберете фалшиви мигли с различна дължина или концентрация за различни поводи. -Можете да лесно да се премахне и да се поддържа тази подарък кутия за бижута в джоба си, за да празните тави за мигли заемаше много малко пространство. -Индивидуална форма, компактен и изысканна, тя е подходяща за всички по-големи мигли в пътната калъф за мигли. -Тази кутия за опаковане на фалшиви мигли помага за запазване на вашите мигли и предпазва вашите мигли от надраскване, органайзер за фалшиви мигли.Информация за стоки, кутия за фалшиви мигли Тази кутия е предназначена за съхраняване и показване на вашите фалшиви мигли.Кутия за миглите са Изработени от качествени материали с добра консистенция.кутия контейнер за мигли Отлична изработка и интелигентен дизайн, тя може лесно да ви помогне да съхранява и показва мигли. кутия-органайзер за мигли, Тя има разумна конструкция, я да съхранявате удобно и премахнете, и тя е много удобна за използване.

Опции за продукта

Свързани продукти