.

.

OMOONS Стенен Държач За Кърпи за ръце, Антични Закачалка За Кърпи, Дърворезба, Подвесная Сверлильная Душ кабина, Реколта Промишлена Латунная Закачалка За Кърпи, Държа?

OMOONS Стенен Държач За Кърпи за ръце, Антични Закачалка За Кърпи, Дърворезба, Подвесная Сверлильная Душ кабина, Реколта Промишлена Латунная

BGN 69.66

Наличност
На склад

Спестяване на пространство : Този телевизор ще ви спести ценно пространство, така че се изрязва размер на складови помещения и харчат повече в животаИзползвайте кухненски кърпи, катышками и други малки предмети.Незабавно спестете място.Класически ретро стил : Селски атмосфера се отразява в естествената текстура завършек на банята.Нарочно имитиране на Старо, като към Него Уникален Класически стил. Многофункционален : това не е просто закачалка за кърпи, но и Парапет.Когато членовете на семейството поскользаются и пада в Банята, това е много полезно, за да се гарантира сигурността на Семейството си.Инсталация : трябва Да пробиете дупки в стената.Но не се притеснявайте. дупки и следи на инсталацията ще бъдат скрити под Основание след Монтаж. 100% гаранция : Моля, обърнете внимание на информацията за размера, преди да купите.Опитайте се да се насладите на нашата закачалка за кърпи в продължение на 30 дни, ако не сте доволни, ние обещаваме да Ви предоставят своевременно и пълно възстановяване.Спестяване на пространство : Този телевизор ще ви спести ценно пространство, така че се изрязва размер на складови помещения и харчат повече в живота.Използвайте кухненски кърпи, катышками и други малки предмети.Незабавно спестете място.Класически ретро стил : Селски атмосфера се отразява в естествената текстура завършек на банята.Нарочно имитиране на Старо, като към Него Уникален Класически стил. Многофункционален : това не е просто закачалка за кърпи, но и Парапет.Когато членовете на семейството поскользаются и пада в Банята, това е много полезно, за да се гарантира сигурността на Семейството си.Инсталация : трябва Да пробиете дупки в стената.Но не се притеснявайте. дупки и следи на инсталацията ще бъдат скрити под Основание след Монтаж. 100% гаранция : Моля, обърнете внимание на информацията за размера, преди да купите.Опитайте се да се насладите на нашата закачалка за кърпи в продължение на 30 дни, ако не сте доволни, ние обещаваме да Ви предоставят своевременно и пълно възстановяване.

Опции за продукта

Свързани продукти