.

.

3ШТ 100 МЛ Бутилки за Многократна употреба с Квадратна Помпа-Пластмасов Козметични Контейнер За съхранение Лосион За Грим Шампоан За Душ, Сапун Балсам За Коса, Почис?

3ШТ 100 МЛ Бутилки за Многократна употреба с Квадратна Помпа-Пластмасов Козметични Контейнер За съхранение Лосион За Грим Шампоан

BGN 3.00

Наличност
На склад

Обем : 100 мл; Материал : пластмаса PETGЦвят както е показано на снимката.Размер на затваряне : 118 мм x 32 мм x 50 мм; Размер на отворите : 135 мм x 32 мм x 50 мм Опаковка : 3 бр. Празни пластмасови бутилки-помпа за еднократна употреба обем 100 мл. Употреба : Престижна контейнери за козметика, мазила, балсами, подправки, подправки и други козметични средства за грижа за кожата.Параметри : Капацитет : 100 мл Материал : пластмаса PETG Цвят : бял, както е показано на снимката Размер на затваряне : 118 мм x 32 мм x 50 мм; Размер на отворите : 135 мм x 32 мм x 50 мм Опаковка : 3 бр. по 100 мл многократно празни пластмасови бутилки-кутии с помпа Характеристики : * Отличен за подаръци и домашен балсам за устни * Лесен за носене, идеални за пътувания и занаяти.Лесен за почистване и многоразов. * Идеален за вземане на проби минерализирана козметика, съхранение минерализирана козметика и удобно переноске. * Идеален за шампоан, лосион, кремове и сапуни.Подходящ за използване на открито и при пътуване.

Опции за продукта

Capacity:
100ml
Material:
PETG Plastic
Color:
White as photo shown
Closing Size:
118mm x 32mm x 50mm;
Opening Size:
135mm x 32mm x 50mm
Package :
3PCS 100ml Refillable Empty Plastic Pump Bottles Jars
Features:
*Great for gifts and home-made lip balms:
*Easy to carry,perfect for travel and DIY.Easy to clean and reusable.:
*Perfect for sampling mineralized cosmetics, storing mineralized makeup, and easy to carry.:
*Perfect for shampoo, lotion, skin creams and soaps.Suitable for outdoor and travel use.:

Свързани продукти