.

.

Силиконова Поставка SDZONGES, 4 бр. Силиконови Каботажните за топли ястия за кухня, Черен Силиконов Подложка с размер 7 x 7 инча за горещи тенджери и Тигани, Силиконови ку?

Силиконова Поставка SDZONGES, 4 бр. Силиконови Каботажните за топли ястия за кухня, Черен Силиконов Подложка с размер 7 x 7 инча за

BGN 4.43

Наличност
На склад

【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Силиконова поставка, изработена от хранително силикон и не съдържа BPA, безопасна за използване в кухнята 【Температурна устойчивост】 Благодарение на устойчивост на топлина при температура от -40 ° F до 446 ° F (-40 ° C до 230 ° C) силиконови топлоустойчиви уплътнение може да се използва като защитно покритие за плотове, плот, печки, фурни и други предмети. 【СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ във формата на сот】 За да осигури надеждно улавяне силиконов тампон-поставка има специална текстура под формата на сот, която също така предотвратява стекание течност с прибори. 【ГЪВКАВИ и ИЗДРЪЖЛИВИ】 Силиконови кухненски ръкавици, които имат добри свойства при опън и гъвкавост, имат по-дълъг живот. 【ЛЕСНО се почистват и се】 Силиконови подложки водоустойчив, те могат лесно да се мият на ръка или в съдомиялна машина.Благодарение на дупката на всеки силиконов тампон-стойка може лесно да се мотае. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Силиконова поставка, изработена от хранително силикон и не съдържа BPA, безопасна за използване в кухнята. 【Температурна устойчивост】 Благодарение на устойчивост на топлина при температура от -40 ° F до 446 ° F (-40 ° C до 230 ° C) силиконови топлоустойчиви уплътнение може да се използва като защитно покритие за плотове, плот, печки, фурни и други предмети. 【СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ във формата на сот】 За да осигури надеждно улавяне силиконов тампон-поставка има специална текстура под формата на сот, която също така предотвратява стекание течност с прибори. 【ГЪВКАВИ и ИЗДРЪЖЛИВИ】 Силиконови кухненски ръкавици, които имат добри свойства при опън и гъвкавост, имат по-дълъг живот. 【ЛЕСНО се почистват и се】 Силиконови подложки водоустойчив, те могат лесно да се мият на ръка или в съдомиялна машина.Благодарение на дупката на всеки силиконов тампон-стойка може лесно да се мотае.Силиконови подложки за кухня са изработени от хранителни материали и изключително безопасни.Топлоустойчива поставка могат да издържат на температура до 500 градуса по Целзий.

Опции за продукта

Свързани продукти