.

.

HD Шапки за перуки на дантели, Шапка за Перука, женски Плешив Шапчица за Перуки, Разтеглив Средни Шапки за Отглеждане, Прозрачна Капачка за Отглеждане, Прозрачна Шап?

HD Шапки за перуки на дантели, Шапка за Перука, женски Плешив Шапчица за Перуки, Разтеглив Средни Шапки за Отглеждане, Прозрачна Капачка

BGN 0.33

Наличност
На склад

1 Материал шапки за еднократна употреба за перуки HD : Шапки за перуки Musfree са направени от мека, здрава, дишаща и невидимо нейлонового материал.Той притежава висока еластичност, здрав, това е лесно да се прекъсне, приятен на допир, пропуска въздуха и абсорбира потта, лек и ултра-тънък, естествено прилепнала към главата, надеждно улавя косата, не соскальзывая. Широка и дебела гумена лента : Широка дъвка на шапочках за перуки-отглеждане притежава висока еластичност и не се плъзга.Тя може плътно се заключва косата, за да се предотврати падането на шапка за перука.Еластичната лента може да се регулира шапка за перука, подходящ за размера на главата на повечето хора. Лесна употреба : Обличане и сваляне на найлонови шапки за еднократна употреба за перука отнема само няколко секунди, те могат да се почистват и използват повторно.Подходящ за голове с различен цвят на кожата и размер, еднакво подходящ за дълга и гъста коса.Лесно и удобно поставяне на коса, поддържане на перуки или на прическата си в чистота. Широка гама от приложения : Трайно еластични найлонови шапки за перуки притежават висока якост, добра еластичност, са подходящи за носене от жени, момичета, мъже и деца.Те са добър помощник за ежедневно носене перука на Хелоуин, партита с грим, концерти, сватби и други събития. 2 опаковки по 4 капачка за перука : Идва с 2 и с малко пари найлонови капачки за перука във всяка картонена опаковка съдържа 2 капачка за перука общ размер на 4 парчета.Ако имате някакви въпроси относно нашата шапка за перука, ние ще ви я без никаква причина.

Опции за продукта

Свързани продукти