.

.

6 бр. Елегантна кутия за хапчета, творчески преносим Органайзер за витамини за медицински таблетки с 3 компоненти за чантата, джоба пътен подарък - Практичен и модер?

6 бр. Елегантна кутия за хапчета, творчески преносим Органайзер за витамини за медицински таблетки с 3 компоненти за чантата, джоба

BGN 1.67

Наличност
На склад

【6 опаковки на една цена】6 различни стилни модели по ваш избор, можете да използвате за диференциация на основните лекарства или витамини, да ги споделят със своите семейства или приятели 3 Вътрешни вертикала ви позволяват да подредите вашите таблетки. 【Портативен размер】 Нашия малък контейнер за таблетки за пътуване е с диаметър 1,6 инча (4 см) и дебелина 0.Той е достатъчно малък, за да се побере лесно в чантата си, пътна чанта, портфейл или задния джоб на дънки за дневния прием на медикаменти. 【Премия и издръжлив】 е Изработен от здрава метална конструкция, с пластмасова вътрешна преграда.Изящна хромирана кутия за хапчета с гланцово изображение и надеждна пружинна капаче за безопасно съхранение на вашите лекарства вътре. 【Функционален подаръчен комплект】Практичен продукт, който е подходящ за работа на закрито, на открито или в пътуване.Натискането на бутона отваря капака, разкривайки най-сладки бонбони в живота.Уникален подарък за мъж или жена. 【Предпоставка включва】 6 бр. x необичайна кутия за таблетки за пътуване за мъже и жени, 6 различни модни стилове, както е показано на първата фигура, са идеални за ежедневна подмяна.Не е необходимо да вземете със себе си множество бутилки с хапчета, нашия титуляр за лекарства в чантата си помага ви напомня за необходимостта да се вземат лекарства, в съответствие с указанията.Перфектна комбинация от функционалност и мода.Материал : издръжлив метал + пластмаса Портативен размер : диаметър 1,6 инча (4 см), дебелина 0.5 инча Модели : 6, различни модели, както е показано на първата фигура Преносими и трайни Нашата кутия за таблетки са изработени от устойчив материал и има стабилна закопчалка за сигурно съхранение на вашите лекарства вътре.Компактен и лек, лесно се побира в джоба, портфейла или чантата си.Декоративни и функционални 6 стилни модели отговарят на различните стилове на живот. 3 вътрешни разделители осигуряват правилното правила за съхранение на вашите таблетки.

Опции за продукта

Свързани продукти