.

.

Месечни карти URROMA за новородени, пощенски картички с изображение на животни на 1-12 месеца, плака с обявяването на раждането на детето, маркер месеца за душата на дет?

Месечни карти URROMA за новородени, пощенски картички с изображение на животни на 1-12 месеца, плака с обявяването на раждането

BGN 0.67

Наличност
На склад

【Предпоставка включва】 : В комплекта са включени 12 картички Baby milestone дължина от 3,95 инча / 10 см и ширина 59 инча / 15 виж Тези картички са много леки, лесно да ги носите със себе си, и за децата ще е удобно да стреля на открито. 【Безопасен материал】 : Карти baby milestone са изработени от висококачествени материали.Край на тези рекламни етикети гладки, към тях лесно да се докоснат и те са безопасни за продължителна употреба. 【ФИГУРА ЖИВОТНИ】 : Всички тези 12 картички, отпечатани с различни рисунки на животни.На лицевата страна на карта може да бъде записана дата, а на обратната - пътят на растежа на детето, например, на първия завой, първото нещо вставание и т. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 : Било то детски душ или подарък за бременност, това е перфектният избор за всеки бъдещ родител.Можете също да използвате прекрасни картички baby камък като красивата подпори за снимки, за да създадете незабравими спомени. 【ОБСЛУЖВАНЕ на ПРОДАВАЧА】 : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор или ще възстановим парите си в пълен размер.Карта URROMA Baby Monthly Milestone, пощенски картички с изображение на животни на 1-12 месеца, плака с обявяването на раждането на детето, маркер месеца за душата на детето, подпори за фотосесия Характеристики : 【Предпоставка включва】 : В комплекта са включени 12 картички Baby milestone дължина от 3,95 инча / 10 см и ширина 5.9 инча / 15 виж Тези картички са много леки, лесно да ги носите със себе си, и за децата ще е удобно да стреля на открито. 【Безопасен материал】 : Карти baby milestone са изработени от висококачествени материали.Край на тези рекламни етикети гладки, към тях лесно да се докоснат и те са безопасни за продължителна употреба. 【ФИГУРА ЖИВОТНИ】 : Всички тези 12 картички, отпечатани с различни рисунки на животни.На лицевата страна на карта може да бъде записана дата, а на обратната - пътят на растежа на детето, например, на първия завой, първото нещо вставание и т.

Опции за продукта

Свързани продукти