.

.

RETLLAS Етаж сейф Пожаробезопасный Сейф В Земята на хранилище за Домашно Сигурност Подземен Сейф За пари Електронна Изтичане Скрит Сейф, 1,52 куб. фута (350LCD-Д)

RETLLAS Етаж сейф Пожаробезопасный Сейф В Земята на хранилище за Домашно Сигурност Подземен Сейф За пари Електронна Изтичане Скрит Сейф, 1,52

BGN 1.00

Наличност
На склад

✅【Невидим защитен и здрава каса със защита от пробиване】 Този електронен цифров етаж сейф RETLLAS е изработен от здрава дебела стомана, трайни стоманени врати с дебелина 40 мм, с високо съдържание на болтовете 3 * 25 мм, цельнометаллической вградена врата панели, много по-безопасно от традиционните полупластиковые вратиКонструкция с микрошов, устойчиви на сблъсъци и сух.Участвува в комплект вълни подплата увеличава стелт сейфа.Голяма подова плоча осигурява солидна монтаж в бетон.Които осигуряват физическата защита от взлом. ✅【Вградена светодиодна подсветка и задвижваната с помощта на буталото】 Цифров етаж сейф е оборудван с вградена led подсветка, която осигурява лесна видимост при достъп до съдържанието на сейфа.Задвижваната с бутален задвижване осигурява гладко и лесно отваряне и затваряне на сейфа.Този етаж сейф идеален за защита на важни документи, бижута и други ценни предмети.Той също така е подходяща за използване както в жилищни, така и търговски помещения. ✅【LCD дигитален екран и режим на скрит код и анти-кражба аларма】 Цифров сейф RETLLAS е оборудван с LCD дигитален екран с функция календар и показване на разхода на батерията. за въвеждане на пароли режим на скрит код е допълнително, за да се осигури по-голяма сигурност.Тази земя, сейф и оборудван с интелигентна система за аларма, когато компютърът 3 пароли или силни вибрации ще се задейства сот. ✅【Два метода за отключване на сейфа】 Етаж сейф RETLLAS е оборудван с два начина за защита на вашите ценности и достъпа до тях.Той е снабден с защитен от неоторизиран достъп цифрова клавиатура, която поддържа 4-8 парола. В нашата каса, също така има 2 аварийни ключ за бърз достъп.Не изваждайте аварийни ключовете от сейфа в случай, че щяха батерии. ✅【Пожаробезопасный сейф в пода е 1,52 куб. фута 】 Външни размери : H13.Като ваш дом, така и за офис могат да извлекат значителни ползи от използване на качествено подово сейфа, като се има предвид, Финес, пожароустойчивост и фантастична защита от взлом.

Опции за продукта

Свързани продукти