.

.

Устройство за стабилизиране на катетър Каишка за краката, за Катетър Регулируема Каишка За Притежателя на тръбата Катетър за Траен Определя Каишка за чанти за кра?

Устройство за стабилизиране на катетър Каишка за краката, за Катетър Регулируема Каишка За Притежателя на тръбата Катетър за Траен

BGN 1.44

Наличност
На склад

【Висококачествени материали】 притежателя чанти за катетър е изработена от висококачествен найлон, полиестер и еластична тъкан, която лесно се съборят и тя е много здрава 【Нескользящая програма】 Този хонорар държи катетър на място, има нескользящие въжета, които капка чанта или причиняване на вреда на пациента, и са лесни за почистване, спестявайки време и усилия. 【Удобни за носене】 Този каишка за подкрепа чанти за краката е изработен с отлична изработка и е безопасна за кожата, не предизвиква дразнене на кожата и залепване с лепило за кожата си, в него не почувствате дискомфорт. 【Прилагането на】 Този ремък за фиксиране на катетъра има универсален размер 1,50 * 19,69 инча /3,8 * 50 см и е подходяща за повечето пациенти, фиксиране на катетъра в ежедневния живот на пациентите. 【Регулируема конструкция】 Този каишка за чантата за отвеждане на урината има регламентирана структура, осигуряваща максимална гъвкавост за осигуряване на надеждност и многоразовости чанти за краката.

Опции за продукта

Свързани продукти