.

.

Универсален държач поставка за телефон, Скоба Мързел Pad, Държач за киногарнитуры Goovis G2, Гъвкава скоба за закрепване на мобилен телефон, подходящ за маса/леглото/див?

Универсален държач поставка за телефон, Скоба Мързел Pad, Държач за киногарнитуры Goovis G2, Гъвкава скоба за закрепване

BGN 31.03

Наличност
На склад

【Широко се използва на много места】- Базов скоба ще бъде съвместима с всяка маса / платформа с различна дебелинаТой е идеален за всякакви места като спалня, диван, офис, кухня, фитнес зала, санитарен възел.Това позволява да се освободи ръката си, което е много практично мързелив държач за закрепване. 【Съвместими с много устройства】-Подходящ за мобилни телефони, 3 D очила Goovis, i Phone7/ Plus / 6 / 6s Plus, Samsung Galaxy note, телефони с Android и повечето таблети.Той поддържа повечето устройства с размер от 4,5 до 9 инча. 【Въртене на 360 ° 】-Проектиран с дълга скоба за гъска врата, може да се върти на 360 ° за регулиране на ъгъла.Гъвкав държач за закрепване може свободно да се извиват, за да е лесно да видите вашето устройство от всеки ъгъл. 【Защита от разклащане на】- Изработени от здрава алуминиева сплав.Здрав долната скоба, регулируеми винтове и висококачествени система предотвратяват разклащане и запазват стабилност. 【Регулируема височина】-дългата Му дръжка е 12,6 инча и може да се сгъва под ъгъл от 0 ° до 180 °, което позволява лесно да регулирате височината на скобата и да го инсталирате навсякъде. 【Широко се използва на много места】- Базов скоба ще бъде съвместима с всяка маса / платформа с различна дебелина.Той е идеален за всякакви места като спалня, диван, офис, кухня, фитнес зала, санитарен възел.Това позволява да се освободи ръката си, което е много практично мързелив държач за закрепване. 【Съвместими с много устройства】-Подходящ за мобилни телефони, 3 D очила Goovis, i Phone7/ Plus / 6 / 6s Plus, Samsung Galaxy note, телефони с Android и повечето таблети.Той поддържа повечето устройства с размер от 4,5 до 9 инча. 【Въртене на 360 ° 】-Проектиран с дълга скоба за гъска врата, може да се върти на 360 ° за регулиране на ъгъла.Гъвкав държач за закрепване може свободно да се извиват, за да е лесно да видите вашето устройство от всеки ъгъл. 【Защита от разклащане на】- Изработени от здрава алуминиева сплав.

Опции за продукта

Свързани продукти