.

.

Помощ за ремонт на Восъчна кожа Stickyart 24 x 78.7, Самозалепващи се Лепенки За Ремонт на кожата Голям размер, Лента за Ремонт на Обивочной кожа за мебели, мека мебел, Автом?

Помощ за ремонт на Восъчна кожа Stickyart 24 x 78.7, Самозалепващи се Лепенки За Ремонт на кожата Голям размер, Лента за Ремонт на

BGN 14.93

Наличност
На склад

???? ??????? : Здрава адхезия; Еластичност; Без мирис; устойчивост на износване; опазване на околната среда; Изглежда и се усеща като естествена кожа ??????? : Тази черна кожена кръпка за ремонт достатъчно дебела, за да са достатъчно добре скриване на дефекти на основната повърхност.Не е толкова лесно да се скъса. ???? ?? ????? : Благодарение на водоустойчиви повърхности на този помощ за ремонт на дивана може лесно да реша една влажна кърпа. ?????-??????? : Този пластир за ремонт на дивана може да се използва за мека мебел, столове, кресла с възможност за сгъване на облегалката, възглавници, автомобилни седалки, подлакътник, багаж, дивани, чанти, якета, колани, портфейли, занаяти собствените си ръце, и т.?????-???? ????????? : Ако по някаква причина смятате, че нашите продукти не отговаря на вашите очаквания, ние предлагаме гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни!!Така че купувайте с увереност!. ???? ??????? : Здрава адхезия; Еластичност; Без мирис; устойчивост на износване; опазване на околната среда; Изглежда и се усеща като естествена кожа. ??????? : Тази черна кожена кръпка за ремонт достатъчно дебела, за да са достатъчно добре скриване на дефекти на основната повърхност.Не е толкова лесно да се скъса. ???? ?? ????? : Благодарение на водоустойчиви повърхности на този помощ за ремонт на дивана може лесно да реша една влажна кърпа. ?????-??????? : Този пластир за ремонт на дивана може да се използва за мека мебел, столове, кресла с възможност за сгъване на облегалката, възглавници, автомобилни седалки, подлакътник, багаж, дивани, чанти, якета, колани, портфейли, занаяти собствените си ръце, и т.?????-???? ????????? : Ако по някаква причина смятате, че нашите продукти не отговаря на вашите очаквания, ние предлагаме гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни!!Така че купи с увереност!. 24 инча и 78,7 инча дължина, около 13,12 квадратни метра. Цветовете на снимките са дадени само за справка, тъй като цветни тонове могат да се променят поради осветление в стаята или хроматичната аберация компютърни екрани.

Опции за продукта

Свързани продукти