.

.

OUNONA Дръжки За Кофи Контейнер За съхранение на Играчките В Стаята Квадратна Детска Дръжка Аксесоари За Грим кошове за Пране От Ратан Голям Декор Лесен и Практичен П?

OUNONA Дръжки За Кофи Контейнер За съхранение на Играчките В Стаята Квадратна Детска Дръжка Аксесоари За Грим кошове за Пране От

BGN 2.33

Наличност
На склад

ПлатКош за пране от памук : Количка е изработена от висококачествени материали, които са много трайни.Плетени кошници за бебета : дръжка Дизайн лесно да се справя.С него няма нужда да се притеснявате, че не ви е достатъчно мястото за съхранение на мръсните си дрехи.Кошница от памучна тъкан : Текстура е свежа, натурална и красива.Кош за пране : Компактната конструкция улеснява нейното съхранение.Плетени кутии за съхранение на : въжени и тъканни материали и. е Добър избор за вас.Пратката включва 1 x кошница за дрехи Особености -Практичен кош за съхранение на голям капацитет, за да пести място в стаята, лесна за използване и почистване на плетени кошница за съхранение на играчки. - Цвят : както е показано на фигура Титуляр за контейнер за дрехи -Можете да го използвате у дома, в спалнята, за съхранение на дрехи, чорапи и други кошници за съхранение в банята. - Обикновен външен вид, но практическото използване на тази кошница за багаж - чудесен помощник в организацията на вашата плетени кутии за съхранение. - Размер (квадратна форма) : около 33,00 X31,00 X26,00 см. / 12,97 X12,18 X10 ракита кошницата за растения. - Размер (кръгла форма) : около 33,00 X31,00 X25,00 см / 2,97 X12,18 X9 кошница за съхранение на бельо. - Чудесен избор за подарък за нов дом и приятели, е подходящ за настаняване в баня, тоалетна, всекидневна и т., Плетени кошници за бебета. - Материал : Плат, изплетен от въже кошница за дрехи - Прекрасен и обикновен външен вид, лесен цвят, класически и практичен държач за дрехи.Информация за стоки, Плетени кошници за съхранение, Можете да ги използвате у дома, в спалнята, за съхранение на дрехи, чорапи и други неща.в кошница от памучен плат винаги бъркотия в къщата?Не се притеснявайте, вече няма да е елементарно с тази начална кошница за съхранение, изработен от висококачествени материали със система за качество на производство, голям капацитет, практична, удобна и дълготрайни.

Опции за продукта

Свързани продукти