.

.

Държач за тоалетна хартия Полк Матиран Черен Държач за тоалетна хартия Пространство Алуминиев Материал Не ръждясва Подходящ за модерен минималистичен стил, като ?

Държач за тоалетна хартия Полк Матиран Черен Държач за тоалетна хартия Пространство Алуминиев Материал Не ръждясва Подходящ за модерен

BGN 24.88

Наличност
На склад

【Размера на продукта】 Размер на 65 х 3,2 х 1,2 см (166 × 80 × 30 мм). 【Материал премиум-клас】 Космически алуминиев материал с дебелина 0,4 см, устойчиви на корозия.Повърхността е боядисана, за да я направи по-гладка и устойчива на износване.На него не са изкъпани, боя, и той не е податлив на корозия, дори и във влажна среда баня, лесен за почистване. 【Инсталация без дупки】 Почистете стената е чиста и суха, премахване на филма, с уплътнения, залепете поддържаща стикер на държач за хартия и след това я залепете върху гладка стена, плътно стиснете в продължение на няколко секунди, изчакайте 72 часа, махнете поддържаща стикер, задайте край. 【Прост дизайн】 Прост приклеивающийся дизайн, лесно заменяемый хартиена ролка, заоблени ъгли и боята по повърхността, което прави продуктът е гладка и нежна, по-лесно се дърпа с хартиена кърпа, край крива, за да се предотврати падането на хартиения свитък, подходящ за баня, спалня, тоалетна, тераса. 【Съвети за монтаж】 Не се препоръчва за боядисани стени, лепене на тапети и неравни повърхности.Подходящи за гладки повърхности на стени, като плочки, мрамор, камък, метал, стъкло и т., Преди да се качи, моля, уверете се, че повърхността на стената е чиста и суха.След като го инсталирате трябва да бъде поставен на 72 часа преди употреба. 【описание на продукта】Продукт : Държач за тоалетна хартия Материал : космически алуминиев материал, устойчив на корозия, не ръждясва, лесен за почистване. Размер : 6,5 х 3,2 х 1,2 см (166 × 80 × 30 mm), - дебелина 0,4 виж Комплексно използване : не само, държач за тоалетна хартия, можете също така да висят кърпи, хавлии, дрехи и чанти, подходящи за всеки стил на оформяне на баня, спалня, тоалетна и кухня и т. Опаковка включва : държач за тоалетна хартия × 1【Лесен за монтиране, няма нужда от пробиване на дупки】 1. Почистете стената и я държи суха (повърхност трябва да бъде гладка) 2. Махнете защитното фолио от обратната страна, се препоръчва да се използва самоклеящуюся фолио 3 M със супер лепило, наклейте принадлежности етикети на държач за хартия, след това залепете го на гладка стена, плътно стиснете в продължение на няколко секунди, изчакайте 72 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти