.

.

Sibba 3 бр. Превръзки на главата за Мъже И Жени, Стаи за Спортни Кърпа за Джогинг, Карате, Нескользящие Превръзки за Пот, Превръзки За Увиване на Коса, Абсорбиращи Влага?

Sibba 3 бр. Превръзки на главата за Мъже И Жени, Стаи за Спортни Кърпа за Джогинг, Карате, Нескользящие Превръзки за Пот, Превръзки За Увиване

BGN 2.00

Наличност
На склад

Плат 【Превръзка на главата си, за да проверите за унисекс】 Нашата превръзка на главата е изработена от превъзходна материя, която осигурява по-висока еластичност, устойчивост и усвояването на пот, благодарение на потта да се изпарява по-бързо, носенето на убора може ефективно да вземе пот от очите си и да се предотврати попадането на косата в очите. 【Удобна и еластична спортна лента】 стабилен Благодарение на качеството, нашата еластична спортна лента - добър избор за всички, без значение мъже или жени.Дишаща и еластична, спортна превръзка от неопрен за косата добре се грижи за ресни, кърпи за джогинг достатъчно удобни, за да можете да ги използвате в различни случаи и поддържане на прическата в перфектно състояние. 【Удобен размер според размера на】 Размери спортна превръзки Sibba включва обща дължина от около 104 см, ширина около 6 виж Меки спортни ленти за коса са подходящи почти за всеки размер и форма на главата, в тях няма да се чувстват прекалено хлабав или твърде стегнат, завязки на повязках ще ви направи по-модерен, луксозен и атрактивен. 【Комплект от 3 цвята Отговаря на нуждите на】 Нескользящие влагоотводящие лента изпълнени в 3 различни цвята : бяло, черно и сиво.Достатъчно, за дневна смяна, можете да сложите мъжки сухи шапки в джоба или в чантата си, можете също така просто да се носят като гривна, благодарение на своята лекота и удобство, или като подарък за своето семейство и приятели, които се интересуват от този спорт. 【За всички видове спорт на закрито и открито,】 превръзки Sibba вратовръзка за възрастни и деца, са подходящи за повечето случаи, такива като тенис, бягане, туризъм, скално катерене, колоездене, баскетбол, тренировка, футбол, волейбол, йога-бягане, занимания във фитнес залата и всякакви други упражнения, полезни за това, за да ви е по-комфортно спортуване.Категория : Ленти за волосцвет : Черен/Бял/Серыйматериал : Плат Характеристики : 1. Мека, нескользящая, еластична и дишаща, тя няма да нарани главата си, дори ако носите я дълго време, отлични аксесоари за коса 2.

Опции за продукта

Свързани продукти