.

.

Магнитна Капачка Чаши за YETI Rambler, Ozark Trail, Rtic в стар Стил - 20 грама Сменяеми Капаци с Магнитен ключ Слайдер, 2 опаковки Черна Магнитна капачки за Чаши със защита От разл?

Магнитна Капачка Чаши за YETI Rambler, Ozark Trail, Rtic в стар Стил - 20 грама Сменяеми Капаци с Магнитен ключ Слайдер, 2 опаковки

BGN 7.13

Наличност
На склад

Кристално чиста : Кристално чиста cover ви помага да разберете колко кафе у вас е останало, без да махате капакаПрестанете да рискуват блестяща бяла риза поради тази опасна капки, държат с твоя век.Нашите капачки за чаши Aslen придават даде повече увереност.Удерживающая температура : Помага за предотвратяване на изтичането на топлина или студ. ☕ Капачка за пиене, без усилия : Нашият уникален плъзгащ се механизъм ви позволява лесно отваряне и затваряне на магнитна капачка.Отвор за пиене е подходящ, както за директен потягивания, така и за използването на сламки, можете да се насладите на топла или студена напитка навсякъде и по всяко време. ☕ Материал-високо качество : Нашите замяна на кутията за кафе на steins е изработена от не съдържат бисфенол А и действително нетоксичен кристално чиста пластмаса, устойчив на удари и небьющегося, така че тя да издържа на падане, не е съкрушителен. ☕ Лесно почистване : Нашата магнитна капачка, която е подходяща за измиване в съдомиялна машина, предназначена за безпроблемно прибиране на реколтата.Магнит, затварящ sips-дупка, лесно се премахва, а капак с магнитно слайдер може бързо да се почистват под течаща вода.За разлика от други твърди непроливающихся капаци, нашата е лесна за почистване. ☕ Уверени насладете се на питие : ако поддържате наситен начин на живот, тогава замяна капак за чаши - това е нещо, което ви трябва!Прозрачен капак ви помогне да научите, какви видове напитки и колко от тях е останало, без да махате капака.Повече никакви неприятни инциденти, няма проблеми с магнитни капаци премиум-клас. ☕ Гъвкавост и сигурност : Нашата магнитна разтегателна кутията е предназначена за монтаж в широка гама от чаши и чаши, включително Yeti Rambler, Old Style RTIC, Ozark Trail и други.Надеждно уплътнение с черен силикон о-пръстен прави универсален капак може да запази топлината и да се предотврати разливане, като се гарантира, че вашата напитка ще остане вътре. ☕ Гаранция за удовлетвореност на клиентите : Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, ние ще ви предоставим решения и подкрепа в рамките на 12 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти