.

.

GYDCG Wok - Антипригарная Тиган за пържене от неръждаема стомана със Стъклен капак и допълнителни Силиконови Лопаточками Многослоен Тиган, Могат да се мият в миялна ма?

GYDCG Wok - Антипригарная Тиган за пържене от неръждаема стомана със Стъклен капак и допълнителни Силиконови Лопаточками Многослоен

BGN 0.67

Наличност
На склад

Ние произвеждаме нашата гама от продукти с перфектно съчетание на качество на изработка и на нашата любов към готвенето! ★ ПРИГОТВЕТЕ НАЙ-ВКУСНИТЕ ЯСТИЯ на тиган тиган с подправки.Идеален за готвене на закрито, върху печката или фурната, а също и на открито с развъждането на лагерен огън или барбекю.Тенджера / тиган идеален размер за пържене на месо, пассерования зеленчуци, яйца, риба, фахитас и готвене палачинки /палачинки.Идеален за готвене на закрито и на открито. ★ Размери : Калибър 30 см (11,81 инча), ръкохватка 22,5 см (8,85 инча) височина 9,5 см (3,74 инча). ★ Материал : лят алуминий. ★ Спецификации : вътрешен висококачествен подложка от алуминиева сплав, пшеничен slate с минерали и микроелементи може да допълни нуждите на тялото в храненето, могат да допринесат за метаболизма.Чугунени тигани са идеални за много видове на готвене.Може да се използва за пържене на месо, пассерования и зеленчуци.Те може да бъде предадена с печки на фурна без разрушаване на формата.Чугунени тигани издържат на изключително високата температура, без да се счупи, което ги прави подходящи за по-широк спектър от приложения.Използвайте на открито, и за отглеждане на лагерен огън или барбекю.Описание : Применимая сцена : къща, кухня, ресторант и т. Применимая котлони : газови Размери на печката : Калибър 30 см (11,81 лн), кошарката 22,5 см (8,85 лн), височина 9,5 см (3,74 лн).Материал : Алуминиева база Тегло : Калибър 30 см, 1,5 кг, Разтривайте ненасыщенным кулинарни мазнини, като рапица, растително или царевично масло, след това сложете на силен огън или във фурната до леко димяща.Препоръчително е да се извърши поддръжка възможно най-скоро след приготвянето, включително всяка чугунную купа, която идва с капаци.

Опции за продукта

Свързани продукти