.

.

Fvstar 3 бр. Телени Кошници за съхранение, Кутии за организиране на склад за шкафове, Метално Кошче за Кухня, пералня, Гараж, Хладилник, Органайзер за плота в Банята (мал?

Fvstar 3 бр. Телени Кошници за съхранение, Кутии за организиране на склад за шкафове, Метално Кошче за Кухня, пералня, Гараж, Хладилник,

BGN 3.00

Наличност
На склад

❤Компактна количка за съхранение на дома ❤ : телена кошница за съхранение са подходящи за кухненски аксесоари, домакинските пособия и канцеларски материали, в тях можете да съхранявате закуски, напитки, буркани, бутилки, флакони, зърнени храни, играчки, сапуни за баня, шампоани, спално бельо, хавлиени кърпи, необходими за пране, книги, учебни пособия, папки и много други; Можете да поставите тези кошници за съхранение на всяко място, за да въведе ред в къщата ❤Здрав и неръждаем метален контейнер❤ : Домакински организатор е изработен от твърда стоманена тел с антикоррозийным покритие, е трайна и ще продължи дълги години; Конструкция на решетката осигурява дишане и липса на мирис; Лесно се почистват с влажна кърпа. ❤Стилен дизайн и достатъчно капацитет ❤ : 11 "x 8,7" x 4,7", тази метална кошница за съхранение с вградени дръжки за удобство за носене на ръка, просто вземете и да си тръгнат.Страничните дръжки позволяват удобно да теглите тази чанта с рафтове от шкафове или където и да сте нито ги пазят; Вградена дръжка ги прави идеални за по-горните рафтове, можете да използвате писалката, за да ги свали надолу; Отворено разстояние между жици ви позволява да видите веднага на правилния продукт, нищо не губим. ❤Многофункционални кутии-организаторите за дома❤ : Метална кошница е много универсална и практична, тя може да се използва навсякъде в дома си, например в помещение, кухненски шкаф, фризера, гардероба, спалнята, банята и на всяка маса или рафт; Кошница - идеалното решение за съхранение на нещата, което позволява напълно да се контролира елементарно. ❤Опаковка включва❤ : телена кошница за съхранение на 3шт., на разположение 4 цвят : златисто, розово злато, черен и бял, елегантен цвят съвпада идеално с различни стилове къщи и дизайн на мебели.Характеристики : Материал : желязо, злато и розово златно покритие покритие, черно и бяло покритие; Размери : Отгоре : 11x8,7 инча /28x22 см (дължина x ширина); Спускане : 9,6x6,9 инча /24,5x17,5 см (дължина x ширина); Височина : 12 см / 4.

Опции за продукта

Свързани продукти