.

.

Кристална Ластикът за коса, за жени и мъже, Безболезнен Пилинг, Кристално Средство за отстраняване на косми по ръцете, Краката, гърба - за многократна употреба и мою?

Кристална Ластикът за коса, за жени и мъже, Безболезнен Пилинг, Кристално Средство за отстраняване на косми по ръцете, Краката, гърба -

BGN 2.49

Наличност
На склад

【Магическа ластикът за коса】: -търсите компактно и преносимо средство за премахване на окосмяването по тялото?В сравнение с традиционните бритьем бръснач, болезнено, восъчни эпиляцией или скъпи лазери, нашата нова кристален ластикът за коса е проста, бережна, изработени от висококачествено стъкло и ABS-материал, с гладка повърхност, безопасно и надеждно безболезнена и ефективна, идеален за безболезнено обезкосмяване в домашни условия. 【Как да използвате】 : -Това е инструмент за премахване на коса с кристали може да се прилага на ръцете, краката, гърдите, гърба и др, може да се използва като средство за премахване на мъртвата кожа. 1) Преди употреба намокрете кожата с топла вода. 2) Подсушете кожата. 3) Само вотрите гумичка за коса в кожата с кръгови движения. (Моля, обърнете внимание, не го използвайте прекалено усърдно). 【Удобна переноска】 : -Нашата кристален ластикът за коса с малки размери и лесно, можете лесно да я поставите в джоб, чанта, раница, така че винаги можете да се запази красива гладка кожа и стъпалата на пътуването!. 【Идеален подарък】 : -Това е безболезнено средство за епилация - един чудесен подарък за близки роднини, приятели и колеги на специални празници, като Деня на благодарността, рождени дни, годишнини и т. 【Доживотна гаранция】: -Когато получите нашето магическо средство за обезкосмяване, ако по някаква причина са недоволни от Magic hair remover, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние предлагаме безпроблемна 100% гаранция (организиране на връщане, и ние ще ви предложим пълно възстановяване на сумата или замяна!). 【Магическа ластикът за коса】: -търсите компактно и преносимо средство за премахване на окосмяването по тялото?В сравнение с традиционните бритьем бръснач, болезнено, восъчни эпиляцией или скъпи лазери, нашата нова кристален ластикът за коса е проста, бережна, изработени от висококачествено стъкло и ABS-материал, с гладка повърхност, безопасно и надеждно. безболезнена и ефективна, идеален за безболезнено обезкосмяване в домашни условия. 【Как да използвате】 : -Това е инструмент за премахване на коса с кристали може да се прилага на ръцете, краката, гърдите, гърба и др, може да се използва като средство за премахване на мъртвата кожа. 1) Преди употреба намокрете кожата с топла вода. 2) Подсушете кожата. 3) Само вотрите гумичка за коса в кожата с кръгови движения. (Моля, обърнете внимание, не го използвайте прекалено усърдно). 【Удобна переноска】 : -Нашата кристален ластикът за коса с малки размери и лесно, можете лесно да я поставите в джоб, чанта, раница, така че винаги можете да се запази красива гладка кожа и стъпалата на пътуването!.

Опции за продукта

Свързани продукти