.

.

Каре Шалове-Одеяла за Жени, Дамски Модни Зимни Топли Каре Шалове и получи нерегламентиран достъп в клетка d Long (Зелено-бяло)

Каре Шалове-Одеяла за Жени, Дамски Модни Зимни Топли Каре Шалове и получи нерегламентиран достъп в клетка d Long (Зелено-бяло)

BGN 0.67

Наличност
На склад

[Miss Wild шал] : Този удобен шал е много подходяща за студено времеТова е чудесен спътник за есенно-зимния гардероб.Той никога не е актуален; имате много цветове за избор. [Качество] : Този женски шал с модел е изработен от висококачествен памук и лен, по-мека и гладка, и се чувстват комфортно. [Лесното обличане] : Шал затънал в супер меко топло одеяло и шал, които можете да комбинирате с различни стилове на обличане.Свободно накиньте шал върху всяка дреха, която ще ви топли през целия ден. [Как да се съчетаят] : Този женски шал представлява голям шал, който може да се сгъва на триъгълник, а след това увийте около шията.Можете да го използвате и като дебел шал, шалове, пончо или дори одеяла. [Изискани подаръци] : Изискан дамски шалове - страхотни подаръци за приятелите, колегите и любителите.Согрейте им през зимата и изразете своята грижа и любов.Див шал] : Този удобен шал е много подходяща за студено време.Това е чудесен спътник за есенно-зимния гардероб.Той никога не е актуален; имате много цветове за избор. [Качество] : Този женски шал с модел е изработен от висококачествен памук и лен, по-мека и гладка, и се чувстват комфортно. [Лесното обличане] : Шал затънал в супер меко топло одеяло и шал, които можете да комбинирате с различни стилове на обличане.Свободно накиньте шал върху всяка дреха, която ще ви топли през целия ден. [Как да се съчетаят] : Този женски шал представлява голям шал, който може да се сгъва на триъгълник, а след това увийте около шията.Можете да го използвате и като дебел шал, шалове, пончо или дори одеяла. [Изискани подаръци] : Изискан дамски шалове - страхотни подаръци за приятелите, колегите и любителите.Согрейте им през зимата и изразете своята грижа и любов. ?Този удобен шал е много подходяща за студено време и ще се превърне в чудесен есенното допълнение към есенно-зимния гардероб ?Инструкция за продукта? Заглавие : Шал /женски шал Функция : Запазва топлината на Процеса : Процес на обработка "леко свиване", е в основата не води до загуба на коса Тегло : 200 грама Материал : 100% акрил Размер : 35 см / 195 см.

Опции за продукта

Свързани продукти