.

.

OUDIMO Стрелочный Показател Магнитен Държач Стрелочный Манометър Универсална Поставка Настолни Везни Прецизна Измервателни Инструменти за Калибриране на Оборудва?

OUDIMO Стрелочный Показател Магнитен Държач Стрелочный Манометър Универсална Поставка Настолни Везни Прецизна Измервателни

BGN 7.28

Наличност
На склад

На тестов индикатор с циферблат предназначено за извършване на измервания при механична обработка, оформление на мача и инспекционни работиМеханизъм и точка за контакт с автоматично реверсом осигуряват плавно действие.Непрекъснато скали се използват за директно четене на показания и обикновено имат по-голям обхват на измерване от балансирани скали.Универсален държач магнитен причина се използва широко при механична обработка, измерват заготовки, калибриране на оборудването и т. Може да се използва с циферблатными показатели, рычажными циферблатными показатели, малки габарит / уреди и т. Мощно магнитно основа, с ключ за включване / изключване на магнита.Отличаващ се с висока стабилност, това ще бъде идеалният инструмент за измерване на точност на обработените детайли.Гъвкави, силни, точни въртящо съединение може да се регулира и в двете посоки и местоположение.Основа с V-образно пазом може да бъде инсталиран на цилиндрична повърхност.Описание на продукта Име на продукта : Показател на циферблата Състояние : 100% чисто нов Точност : 0,01 мм Обхват на измерване : от 10 мм Обща височина : 210 mm Тегло на опаковката : 470 грама на Едро за : Приемаме, вие ще получите точно същия като на снимките. Приложимостта Той се използва широко при механична обработка, измерват заготовки, калибриране на оборудването и т., И може да се използва с показатели на циферблата, показатели рычажного набиране, малки габарит / уреди и т. Универсален подходящ за повечето мотокрос мотоциклети, бъгита, мотора, квадроцикла, квадроцикла и много други.Пратката включва 1 комплект инструмент за измерване Инструкция за монтаж не е включена.

Опции за продукта

Свързани продукти