.

.

Диамантена Писалка За рисуване, Аксесоари, Набор от Инструменти, 1 бр. Диамантени Писалка за рисуване и 12 бр. Цветни Метални Накрайници с Резба, Диамантени Пробивни ?

Диамантена Писалка За рисуване, Аксесоари, Набор от Инструменти, 1 бр. Диамантени Писалка за рисуване и 12 бр. Цветни Метални

BGN 5.60

Наличност
На склад

?【Наскоро обновен дизайн на винтови резби】 Заменяеми метални уши за диамант живопис с плосък дизайн не отпадат и не пренебрегнете космическиЗа разлика от обикновените метални накрайници, за подобряване на накрайници за диамантени писалки за чертане не се изисква гуменият пръстен, може да го поставите в главата на пера по време на инсталацията, че няма да падне с дръжки за пробиване и няма да се разклаща.Те са по-стабилни и трайни при продължителна употреба. ?【Инструменти за диамант живопис за спестяване на време】 Комплекти писалки за диамант живопис 5 D включват 1 смоляную дръжка за диамант живопис, 12 цветни метални сменяеми накрайници за дръжки, 6 лепилни плочи и 1 кутия за съхранение.Комбинация от различни тренировки може да отговори на всички нужди в създаването на диамант живопис и максимално да се спести време за създаването на диамант живопис. ?【ЗДРАВ набор от инструменти за диамант живопис】 Нашите метални уши за диамант живопис, напълно различни от пластмасови накрайници за тренировки, трайни и никога не се огъват.По този начин, вие не трябва често да се замени метални накрайници diamond art pen, както обикновените пластмасови.Това ще ви осигури по-приятен потребителски опит и ще направят процеса на създаване на диаманти лесно и удобно. ?【Надежден материал】 Метални накрайници нашите диамантени писалки за чертане са изработени от висококачествена неръждаема стомана, гладка и здрава, с добра устойчивост на корозия, които могат да се прилагат в продължение на дълго време.Нашата дръжка Diamond Art също е изработена от чиста смола с ръчно изработени, по-стабилна и надеждна.Ергономична дръжка дръжка за рисуване resin Diamond ви позволява да работят много часове, без да се чувствам умора в ръцете. ?【ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК】Комплект дръжки за диамант живопис идеално отговаря на изискванията на любителите на диамант живопис.Това е чудесен подарък за майки, бащи, любовници, приятели.Позволете им да изпитате удоволствието от изкуство диамант живопис!Също така е идеален подарък за рожден Ден, Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, Ден на Св.

Опции за продукта

Свързани продукти