.

.

Чаени Гирлянди от Тиква PChero на Хелоуин, 12 бр., Блестящо Беспламенные led Свещи Tealight на Батерии за Джак-O-Фенер за Деня на Благодарността, Централните Елементи Есента н?

Чаени Гирлянди от Тиква PChero на Хелоуин, 12 бр., Блестящо Беспламенные led Свещи Tealight на Батерии за Джак-O-Фенер за Деня на

BGN 3.00

Наличност
На склад

✨ Реалистични 3 D тиква - изглеждат Чудесно във формата на тиква и оранжев цвятЛесно се комбинира с други аксесоари за парти!Изглежда като истинска малка тиква без отопление или восък. идеален за осветяване на вашия фенер Джак-О или като подпори за Хелоуин. ✨ Блестящо оранжево светлина - Когато включите тиквата свещи, вътрешна крушка светва оранжева огоньками с ефект на леко трептене.Създава топла и малко жутковатую атмосфера във вашия дом! 【Размер на свещите : 1,9 D * 2,2"H. ✨ Работи на батерии -се захранва от батерии CR2032 (предварително инсталиран) и осигурява повече от 120 часа непрекъснато осветление.Може да се използва повторно, просто сменете батериите.Идеални за украса на места, където няма електричество. ✨ Забавни декоративни свещи - Украсете маса за хранене / прозорец / камина / веранда / коридора, за да направят вашата вечер незабравима.Идеални за декора на двора на Хелоуин, страховити забавления, партита в къщи с духове и други тематични събития. ✨ Този набор от декоративни свещи за Хелоуин може да поздравят любопитни любители на сладкиши, угодят на гостите на партито и незабавно да ги потопи в духа на Хелоуин!Нека добавим празничен аромат в дома си декор за предстоящия Хелоуин!.Декоративни свещи PChero във формата на тиква - през този сезон украсете Хелоуин е по-различно!. * Форма на тиква оранжев цвят, лесно се комбинира с други празнични принадлежности. * Блестящо оранжево светлина ще привлече любопитни любители на сладкиши и ще зарадва гостите на вашето парти. * CR2032 работи на батерии, не се притеснявайте за опасност от пожар, дори го оставете на мира цяла нощ.Безопасно в близост до деца и домашни животни!. * 120+ часа на дълъг осветление, няма нужда да се променя батерия по време на честването на Хелоуин.Подходящ като украса за Хелоуин, дори и на домашно парти или парти на открито!Подходящ по всяко време на нощта или деня.Идеалното допълнение към оформяне на вашата композиция на Хелоуин и да се създаде по-празнична атмосфера!.

Опции за продукта

Свързани продукти