.

.

Cabilock 3 бр. Кутии Стенен монтаж кутии За Съхранение на Мобилен Притежателя Притежателят на Четки За Грим Контейнер за Четки За грим Стенен Държач за Писалка Стенен К?

Cabilock 3 бр. Кутии Стенен монтаж кутии За Съхранение на Мобилен Притежателя Притежателят на Четки За Грим Контейнер за Четки За

BGN 8.35

Наличност
На склад

ABS Стенен държач за съхранение : Изработен е от висококачествен материал ABS, здрав и практичен, лек и компактен.Стенен държач за съхранение : В долната част има отвор за зареждане, за да реши проблема с чанта за съхранение, която е неудобна за зареждане.Кутия за съхранение : Екологично чист материал ABS, гладка повърхност, траен, водоустойчив дизайн.Кутия за съхранение без перфорация : задаване на стената и не заема много място.Стенен кутия за съхранение : стационарно съхранение, кажете сбогом на явление, което е невъзможно да се открият при използване на климатик.Стенен държач за съхранение : Изработен е от висококачествен материал ABS, здрав и практичен, лек и компактен.Стенен държач за съхранение : В долната част има отвор за зареждане, за да реши проблема с чанта за съхранение, която е неудобна за зареждане.Кутия за съхранение : Екологично чист материал ABS, гладка повърхност, траен, водоустойчив дизайн.Кутия за съхранение без перфорация : задаване на стената и не заема много място.Стенен кутия за съхранение : Стационарно хранилище, кажете сбогом на това явление, че му е невъзможно да се открият при използване на климатик.Пратката включва 3 стенна кутия за съхранение Характеристики Материал : ABS Стенен държач за съхранение. - Цвят : Бяла, синя, червена Стена на кутията. - Проста, неразрушающая инсталация, с помощта на силни лепила, без винтови консумативи като цяло - Стенен държач за съхранение. - Може да го залепите на стената до леглото / кафе-бар / баня / ресторант / навсякъде, където не може да достигне деца, и навсякъде, където искате да органайзер за изработване на четки за грим. - Кутия за съхранение - това е моющийся, пъргав и повторно монтиране на кутия за съхранение. - Материал ABS, гладка повърхност, здрав, дизайнерски пластмасова кутия за съхранение. - В долната част има отвор за зареждане, за да реши проблема с чанта за съхранение, която е неудобна за зареждане на кутия за съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти