.

.

TBBPMM Перуки на дантели от човешка коса, предварително Выщипанные 13x4 HD, Прозрачен Права Перука на Дантели от Човешка Коса, Перуки с детски коса, избелени възли, 150% Плъ?

TBBPMM Перуки на дантели от човешка коса, предварително Выщипанные 13x4 HD, Прозрачен Права Перука на Дантели от Човешка

BGN 34.40

Наличност
На склад

Натурални детски косатаДантела HD Прозрачно. Бразилски Девствени Човешки косъм, може да Рестайлингу.Бесклеевые Перуки от човешка Коса.Приятелски начинаещ.HD Завързана Права перука.Предварително Выщипанный С помощта на детски коса. Естествената линия на растеж на косъма.Швейцарско дантела с висока разделителна способност - Повече светлина . Това е нов завързана материал, който е по-лек и мек, лек и изглежда по-прозрачен, отколкото обичайно дантела;. Може да е по-попие в кожата ни и прави линията на растеж на косата е по-незабележими;. Лейси линия обков, завязанная ръчно, дишаща. Предварително выщипанная натурална линия на растеж на косата, детски косата по цялата обиколка, изглеждат естествени и реалистични, тъй като вашата собствена коса.Компанията TBBPMM е една от водещите фабрики за производство на човешки косъм в Китай.Имайте професионално производител с високи технологии и опитни работници.Посвещавам себе си производство на човешки косъм, Без някаква смес от синтетични косми.Необработени човешки коси, ние избираме само тези, които са били поддържани директно от младите момичета, много естествени, меки и здрави, без химикали, които са вредни за косата и кожата на главата.

Опции за продукта

Свързани продукти