.

.

ABOOFAN 72 бр Титуляр за Хранене, Бутилки Занаят Домашна Кукла Шляпные Седалките Доставка Тайна Бутилки Близалка Червен Полза на Кухня за Снежен човек Елф Украса Възра?

ABOOFAN 72 бр Титуляр за Хранене, Бутилки Занаят Домашна Кукла Шляпные Седалките Доставка Тайна Бутилки Близалка Червен Полза

BGN 2.33

Наличност
На склад

Нетъкан материалШапки на Дядо Коледа с леденцами на клечка : празнична коледна шапка за създаване на празнична атмосфера на този празник.Малки Шапки на дядо коледа : Коледа стоп-моушън шапка, Коледна Шапка на дядо коледа, на Притежателя на трапезно сребро за партита, Комплекти бижута за Коледната трапеза, Аксесоари за украса на масата за хранене, Поставки за прибори за хранене, декорация.Коледна стоп-моушън шапчица за бродерия : Шапка на елф с леденцом на клечка, Коледна шапка с леденцом на клечка, очарователен и празнични коледни мотиви, добре украса, парти.Джобове за коледни притежателите на трапезно сребро : ❤️ ПРАЗНИЧНИ ПОДАРЪЦИ : Тези мини-червени шапки на Дядо Коледа, за да проверите като празничен подарък за ваш приятел или член на семейството.Коледна торбичка за бонбони : ❤️ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Коледни шапки от близалките могат да бъдат за шоколадови бонбони, украса от бонбони, малки плюшени мечета, куклен куклен театър, както и за капачки от бутилки задръствания със собствените си ръце.Кръст Бод Пакет включва 72 х шапка с леденцом Особености - Материал : нетъкан текстил elf. Съблазнителен и празнични коледни мотиви, добре ще вечерни мини-шапки на Дядо Коледа за бутилки с вино, за опаковане на подаръци, коледна шапка "Направи си сам", конфетная шапка, мини-коледна шапка за бонбони на клечка. -В този комплект включва 12 бр. коледни шапки за еднократна употреба и 12 бр. коледни шапки за еднократна употреба с елфски дизайн за коледна шапка с леденцом на клечка. - Страхотни коледни аксесоари за близалки, бонбони, играчки и така нататък, държач за трапезно сребро в шапката на Дядо Коледа. - Класически избор за коледната декорация и украса на вашите кукли!шапка с леденцами на пръчици - изработени от нетъкан текстил за по-дълга употреба. коледна шапка с бутилка вино. подаръци за партита или коледен подарък на семейството и приятелите си малки коледни шапки. - Празнична коледна шапка за създаване на празнична атмосфера в тази забавна празнична миниатюрни шапка на дядо коледа.

Опции за продукта

Свързани продукти