.

.

BESTOYARD 14 бр., Декор за Фотосесия на Новородено, Подаръци За Новородено, Номер на Дървени Детайли, Табели, Номера на Картата на Растеж на Детето, Дървен Интериор Направ?

BESTOYARD 14 бр., Декор за Фотосесия на Новородено, Подаръци За Новородено, Номер на Дървени Детайли, Табели, Номера на Картата на Растеж

BGN 3.00

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикета за връщане на стоката.След това я изпратете!.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикета за връщане на стоката.След това я изпратете!. реквизит за снимки на новороденото-Този набор от детски дървен декор е добър избор за фотография на новороденото през първата година на живота и запомнящи се детайли. картички с реклами за раждане на детето.КАРТИЧКИ със снимки на бебета - Вие сте свободни да използвате тези парчета дърво с фигури за украса на сцени на тема рожден ден със собствените си ръце.ЗНАК "важно СЪБИТИЕ в живота на едно дете" - Можете свободно да използвате тези парчета дърво с фигури за украса на сцени на тема рожден ден със собствените си ръце.картички с обявяването на раждането на детето.Декори с номера на рожден ден-на Повърхността на гладко полира без никакви чеп, е безопасна, която е здрава и трайна.Детски маркери MILESTONE-изискан цвят и изискан външен вид, те са лесни и удобни за употреба, спестяват усилия и време.Пратката включва 14 x дървени декори Характеристики - Размер : 23,00 X8,00 X0,20 см/9,04 X3,14 X0,08 инча сувенири за новородени. - Материал : дърво месечна момент за новороденото. - Цвят : подпори за фотосесия цвят каки. - Тя се различава компактни размери и по-лек дизайн, което прави използването на дървени чинии, прости и сподручным. - Превъзходно майсторство на изработката, прави повърхността на изделия от гладка, без чеп и безопасни за използване на дървени декори Numbers. - Изящна изработка полиране, изящни детайли, гладка повърхност, благодарение на което можете спокойно да се докоснат до дървени детайла Number.

Опции за продукта

Свързани продукти