.

.

LUTER 25 бр. Слънчеви хартия, високо-чувствителен комплект За печат на Слънчеви Батерии, Художествена хартия, Хартия за Цианотипа, Хартия за Възрастни и Деца, Занаяти с?

LUTER 25 бр. Слънчеви хартия, високо-чувствителен комплект За печат на Слънчеви Батерии, Художествена хартия, Хартия за Цианотипа, Хартия за

BGN 3.33

Наличност
На склад

Съдържание на пакета : Вие ще получите 25 парчета хартия за печат на слънце Това е достатъчно, за да задоволи вашите нужди в създаването на занаяти собствените си ръце.Размер на продукта : Размери на нашата хартия за отпечатване на слънцето е около 5,8x8,3 инча / 14,8x21 вж. Можете да ги използвате с децата си, и те са полезни за развитие на практически умения на вашите деца.Висококачествен материал : Нашата хартия за печат sun се основава на технология, цианотипирования и е изработена от хартия за чертежи, тя е здрава, я не е лесно да се съборят или да се откъсне, което осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Освен това, те са леки и лесни за съхранение, което ви помага да се пести място.Лесна употреба : Първо поставете растения, ножици за хартия или други материали върху хартия за печат на слънце; след това натиснете им прозрачни стъклени дъски или с акрилни листове; след това поставете ги на слънце за 5-15 минути; и, накрая, изплакнете хартия под струя течаща вода в продължение на около 1 минута, а след това подсушете, и всичко е готово!.Удоволствието от DIY : Нанасяне на слънчеви отпечатъци - отлично практическо занимание, което ви позволява да се отпуснете през свободното си време.И трябва да разделим удоволствието от разходка на слънце със своите семейства или приятели.И можете да създадете всички занаяти собствените си ръце.Съдържание на пакета : Вие ще получите 25 парчета хартия за печат на слънце. Това е достатъчно, за да задоволи вашите нужди в създаването на занаяти собствените си ръце.Размер на продукта : Размери на нашата хартия за отпечатване на слънцето е около 5,8x8,3 инча / 14,8x21 вж. Можете да ги използвате с децата си, и те са полезни за развитие на практически умения на вашите деца.Висококачествен материал : Нашата хартия за печат sun се основава на технология, цианотипирования и е изработена от хартия за чертежи, тя е здрава, я не е лесно да се съборят или да се откъсне, което осигурява по-дълъг експлоатационен живот.

Опции за продукта

Свързани продукти