.

.

Prohouse 100 БР., Детски Найлонови Ленти На Главата, Гумички за коса с Лък за Малки Момичета, Новородени Деца, Деца DIY (Бежов)

Prohouse 100 БР., Детски Найлонови Ленти На Главата, Гумички за коса с Лък за Малки Момичета, Новородени Деца, Деца DIY (Бежов)

BGN 2.67

Наличност
На склад

100% Мек найлонов материал 【 【Набор от 100ШТ】-В комплекта са включени 100ШТ мрежести ленти за коса премиум-клас, което ги прави идеални за diy и любители. плодовото/обикновен цвят, което позволява на вашите бантикам, цветята и бижутата наистина се открояват. 【 【Един размер подходящ за всички】-Тази превръзка на главата е подходящ за всички възрасти, от новородени до възрастни!С диаметър до разтягане : 4 " 10 см, диаметърът след разтягане на : 12 "30 см, Ширина : 1/3 "0,9 виж 【 【НАЙЛОНОВ материал】-Материалът е направен от мек найлон, те са много еластични и са подходящи за повечето бебета, от новородени до деца.На главата на детето не остава и следа, това е толкова мек и лек найлон, че бебето дори няма да разбере, че тя го носи!Не твърде голяма и не твърде близък!Идеален за новородено!. 【 【Мек материал, който лесно се разтяга. 【【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】 - Всеки един от нашите лъкове, изработени от висококачествени материали.Те предоставят невероятна разтегливост така, че детето ви може да расте заедно с тях, от новородено бебе до дете е с начален 12 сантиметра в диаметър.

Опции за продукта

Свързани продукти