.

.

CLOOLC 2 Опаковки Възглавница за главата с останалите автомобили, Автомобилна Възглавница за шията, за Tesla, Модел 3/Y/ S/ X Аксесоари с Регулируема Каишка, Дишаща Универса?

CLOOLC 2 Опаковки Възглавница за главата с останалите автомобили, Автомобилна Възглавница за шията, за Tesla, Модел 3/Y/ S/ X Аксесоари

BGN 31.99

Наличност
На склад

【Специално за собствениците на Tesla】 - Подходящ за всички модели на Tesla model 3 / Y / S / X, цвят възглавници за главата с останалите напълно отговаря на целия интериор на TeslaНевидим еластичен колан може да бъде перфектно интегриран с интериор на автомобила. 【Памук кожен материал】 - външния слой е изработен от неръждаема вентилирани кожата и вътрешния слой от висококачествен памук Dupont SORONA, който е много мек и удобен.Облекчава умората на шията и главата.Облегалката за глава и на шийката на еластична превръзка имат два начина за инсталиране. 【Подобрени скрити колани】 - за Да се избегне това неудобство се дължи на откритите ремъци останалите главата, ние сме разработили колани, които могат да се скрие между автомобилния седалката и облегалката за глава.Ние също така са оборудвани с еластични презрамки, които могат да бъдат заменени в съответствие с навиците за използване. 【Бързо и лесно】 - Лесен монтаж без използване на инструменти.Позиция на монтаж може да се регулира, ако е необходимо. 【Какво получавате : 】 -Възглавница за главата с останалите автомобили в 2 опаковката, ние предлагаме гаранция на стоките за срок от 1 година, и ние отговаряме на всички писма в продължение на 12 часа.Независимо от това, което ви притеснява, ние ще ви предоставим най-подходящото решение. 【Специално за собствениците на Tesla】 - Подходящ за всички модели на Tesla model 3 / Y / S / X, цвят възглавници за главата с останалите напълно отговаря на целия интериор на Tesla.Невидим еластичен колан може да бъде перфектно интегриран с интериор на автомобила. 【Памук кожен материал】 - външния слой е изработен от неръждаема вентилирани кожата и вътрешния слой от висококачествен памук Dupont SORONA, който е много мек и удобен.Облекчава умората на шията и главата.Облегалката за глава и на шийката на еластична превръзка имат два начина за инсталиране. 【Подобрени скрити колани】 - за Да се избегне това неудобство се дължи на откритите ремъци останалите главата, ние сме разработили колани, които могат да се скрие между автомобилния седалката и облегалката за глава.

Опции за продукта

Свързани продукти