.

.

Аквариум за костенурки Аквариум за костенурки със Слънчева тераса, За да видите бразилски костенурки-земноводни Аквариум за развъждане на костенурки, Специален Е?

Аквариум за костенурки Аквариум за костенурки със Слънчева тераса, За да видите бразилски костенурки-земноводни Аквариум за

BGN 71.96

Наличност
На склад

Пратката включва : 1 бр аквариум за костенурки.Препоръчани домашни животни : малки костенурките, рак-отшелник, малки земноводни.Изработен е от висококачествена пластмаса, е безопасен, нетоксичен, траен и издържа на 330 килограма от теглото, което ще позволи на вашите домашни любимци по-добре се насладите на аквариума.Пет зони : зона зимен сън за разплод, зона стыковочного на рампата, кът за хранене и зона за гмуркане, за да отговори на различните нужди на домашните любимци.Защо са ни избрали : Лесен за почистване, здрав, прозрачен дизайн, лесно се вижда.Широк спектър на приложение : Много подходящ за водни костенурки, раци-отшелници, малки черепашат, ракообразни, дребни земноводни и т. Аквариум за костенурки с вградена платформа и конвертируеми пандусом. (Включително само на аквариум за костенурки, без аксесоари)Рампа, оборудван противоскользящими ивици, помага морски черепахам да се катери. Здрава стъклена конструкция.Рампа води в приподнятую зона за отдих и хранене.Уникален дом за малки костенурки, малки черепашат, малки черепашатниц, малки земноводни и дребни земноводни.Моля, обърнете внимание : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 mm. молете се за милост!2. С изключение на стоки, различни от аквариум за костенурки, както е показано на снимките на стоката. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ.

Опции за продукта

Свързани продукти