.

.

Универсални Флуоресцентни Капачки за Вентили за Автомобилни гуми 4шт, Светещи Капачки Състав клапан Гуми, Светещи Капачки Въздушни Гуми Капачки, Капачки Състав кл?

Универсални Флуоресцентни Капачки за Вентили за Автомобилни гуми 4шт, Светещи Капачки Състав клапан Гуми, Светещи Капачки Въздушни

BGN 1.33

Наличност
На склад

✪ Светещи капачки в stockach клапани - флуоресцентни ефекти върху тъмните пътища придават на вашия автомобил блясък и лукс, а също така ослепителен външен видНаправете Си Нощни пътувания по-Стръмен и по-големи!. ✪ Двойна защита - Капачки за вентили гуми могат да защитят клапан гуми от D_ust и да удължи живота на гумите.Тя може да се използва За Подмяна на Счупени оригиналната капачка на вентила и поддържане на добра работа на колелата. ✪ Високо качество- Тази капачка състав на вентила на гумата е изработена от материал Abs.Дълъг срок на експлоатация. Материал, който запазва светлина, поглъща ярка светлина и излъчва в тъмното, като направите колата си по-красива и ослепителна. ✪ Лесна инсталация - Лесен монтаж, без инструменти.Просто прикрутите Го штоку вентила на гумата.Лесно се инсталира или да се оттегли, когато искате да проверите налягането на въздуха. ✪ Се използва Широко - Вътрешен диаметър на капсули клапани, гуми е 8 мм е подходящ за повечето автомобили, автобуси, джипове, камиони, мотоциклети и велосипеди и т., при запазване на гуми за превозни средства на необходимото ниво на изпомпване. ✪ Светещи капачки в stockach клапани - флуоресцентни ефекти върху тъмните пътища придават на вашия автомобил блясък и лукс, а също така ослепителен външен вид.Направете Си Нощни пътувания по-Стръмен и по-големи!. ✪ Двойна защита - Капачки за вентили гуми могат да защитят клапан гуми от D_ust и да удължи живота на гумите.Тя може да се използва За Подмяна на Счупени оригиналната капачка на вентила и поддържане на добра работа на колелата. ✪ Високо качество- Тази капачка състав на вентила на гумата е изработена от материал Abs.Дълъг срок на експлоатация. Материал, който запазва светлина, поглъща ярка светлина и излъчва в тъмното, като направите колата си по-красива и ослепителна. ✪ Лесна инсталация - Лесен монтаж, без инструменти.Просто прикрутите Го штоку вентила на гумата.Лесно се инсталира или да се оттегли, когато искате да проверите налягането на въздуха.

Опции за продукта

Свързани продукти