.

.

Монолитен борда компактна пудра за лице с контрол на масло, Матова Гладка компактна пудра за грим, Водоустойчиви, Устойчиви Финишная прах, Лека козметика за лице, б?

Монолитен борда компактна пудра за лице с контрол на масло, Матова Гладка компактна пудра за грим, Водоустойчиви, Устойчиви

BGN 2.33

Наличност
На склад

【БЕЗУПРЕЧНО ПОКРИТИЕ и за ФИКСИРАНЕ на ГРИМА】 Няколко движения на създаване на пълно, безупречно покритие, а след това го поставете в косметичку за бързо подкрашиванияВисококачествени, гурме монолитен борда прах за даване на мат, гланц макияжу.Наситените хранителни съставки, той удобно се нанася, без чувство на изсъхване. 【МАТОВА пудра на прах за грим с контрол на масло】 Гладка компактна пудра за лице с контрол на масло съсредоточете се върху адсорбировании излишък масла за получаване на устойчиво матово грим с филтър за красота.Бърза настройка на грим, мек фокус за една секунда без да са мазни блясък. 【ПАЛИТРА на ПРАХ за дълготрайна фиксация】 Тази гладка монолитен борда компактна пудра за лице невесома и не съдържа масло, което ви гарантира лесен и удобен грим.Той контролира съдържанието на мазнини, осигурявайки пълно покритие, естествена матовость и контрол блясък в продължение на целия ден. 【ЧИСТА ФОРМУЛА】 Гипоаллергенная, не съдържа аромати, масла и талк.Не съдържа парабени, тествана от дерматолози, вегетариански и жесток.Може да се прилага върху грим или на голата кожа, аромата е подходящ за особено чувствителна или склонна към высыпаниям на кожата. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Включва вградено огледало.С помощта на пуховку за прах, нанесете малко количество прозрачна прах върху кожата, за да се намали блясъкът в Т-зоната и прикриване на порите за да получите безупречен резултат, улучшающего състоянието на кожата.Тази лека монолитен борда прах незабавно прави всеки тонален крем напълно водоустойчиви покрития, създавайки матиран тен, който се съхранява през целия ден, независимо от състоянието.Цвят : Класическа Слонова кост / Натурален бежов / Чист беж Размер на продукта : 7.55 инча нето Тегло : 8 г / 0,28 мл Срок на годност : 3 години на Помещение включва : 1 * монолитен борда компактна пудра за лице Особености : 1. Калена водоустойчив 2. Контролира съдържанието на мазнини, абсорбира излишната мазнина, намалява обувки 3.

Опции за продукта

Свързани продукти