.

.

Смарт Пръстен Аксесоар Смарт Носимое Устройство Smart-Пръстен Преносим Кола Ключодържател и Водоустойчив Смарт Пръстен, изработени от Въглеродни Влакна, Подходящи ?

Смарт Пръстен Аксесоар Смарт Носимое Устройство Smart-Пръстен Преносим Кола Ключодържател и Водоустойчив Смарт Пръстен, изработени от Въглеродни

BGN 48.14

Наличност
На склад

【за Tesla】 Умно носимое устройство Smart Ring подходяща за Tesla Model 3 всички години, е подходящ за Tesla Model X на всички години, е подходящ за Tesla Model S всичките години, е подходящ за Tesla Model Y всичките тези годиниОперацията е проста, просто кликнете на ключодържател в центъра на шкафовете от дясната страна на прозореца на водача, за да заключите или отключите. 【Лекота на работа】 Поставете празен чип в пръстен от въглеродни влакна, няма нужда да се притеснявате, че не можете да го добавите в колата.Ключодържател за удобно да се използва, когато телефонът не е на разположение, изтече батерия или на други хора е необходим временен достъп. 【Материал от въглеродни влакна】 Аксесоар Smart Пръстен е изработен от висококачествен материал от въглеродни влакна с нежна консистенция, който изглежда стилно, а също така е силен и издръжлив.Той е много издръжлив, и на практика е невъзможно да се прекъсне при падане или захващане.Пръстен сверхлегкое и осигурява комфорта на своите собственици. 【Лесно да носите със себе си】 Халка за ключове лесно и водонепроницаемое, го лесен за пренасяне, удобен да се влиза и излиза по всеки повод.Пръстенът е с уникална антена, вградена в кръг, за да се гарантира най-добрата производителност, затова сигналът се предава от пръстени в кръг. 【Начин за инсталиране на】 Обустройте и почистете зоната за въвеждане на система за климатизация; 2. Натиснете върху долния левия ъгъл на екрана на управление; 3. Кликнете замък в средата; 4. Натиснете "+" от дясната страна на клавишите; 5.Облечете се в нашето смарт пръстен тъчпад с централно управление; 6. Когато на екрана се появи надпис "използване на съществуващ на картата-ключ за потвърждаване на сдвояване", поставете оригинален автомобилен ключ / карта на тъчпада на централното управление за разрешаване и изчакайте да завърши. 【за Tesla】 Умно носимое устройство Smart Ring подходяща за Tesla Model 3 всички години, е подходящ за Tesla Model X на всички години, е подходящ за Tesla Model S всичките години, е подходящ за Tesla Model Y всичките тези години.Операцията е проста, просто кликнете на ключодържател в центъра на шкафовете от дясната страна на прозореца на водача, за да заключите или отключите. 【Лекота на работа】 Поставете празен чип в пръстен от въглеродни влакна, няма нужда да се притеснявате, че не можете да го добавите в колата.Ключодържател за удобно да се използва, когато телефонът не е на разположение, изтече батерия или на други хора е необходим временен достъп. 【Материал от въглеродни влакна】 Аксесоар Smart Пръстен е изработен от висококачествен материал от въглеродни влакна с нежна консистенция, който изглежда стилно, а също така е силен и издръжлив.Той е много издръжлив, и на практика е невъзможно да се прекъсне при падане или захващане.

Опции за продукта

Item Type:
Car Key Ring
Material:
Carbon Fiber
Color:
Black Red
Fitment:
Fit for Tesla Model 3 All years:
Fit for Tesla Model X All years:
Fit for Tesla Model S All years:
Fit for Tesla Model Y All years:
Installation Method:
1. Organize and clear the air control sensing area:
2. Click on the bottom left corner of the control screen:
3. Click the lock in the middle:
4. Click the + on the right side of the key:
5. Put our smart ring on the central control induction area:
6. When the screen up Induction of existing key card to approve pairing, put the original car key/card in the central control induction area for authorization and wait for completion:
Package List:
1 x Key Ring:
1 x Box:

Свързани продукти