.

.

5 Бр Прозрачни Обрат-Дръжки Обем 3 мл, Е двигателят е с мазителна Писалка за нокти с Четка, Контейнер за Козметичен Гланц За Устни, Апликатори, Туба с Течност За Расте?

5 Бр Прозрачни Обрат-Дръжки Обем 3 мл, Е двигателят е с мазителна Писалка за нокти с Четка, Контейнер за Козметичен Гланц За Устни,

BGN 2.60

Наличност
На склад

【Ценна опаковка】 Вие ще получите 5 броя прозрачни обрат-дръжки обем 3 мл, всяка тръба побира около 3 мл течностГи има много, за да отговарят на различни нужди в употреба. 【Отличен материал】 Тази козметична въртяща се дръжка е изработена от отлично PS, лекувани с повишено внимание.Четината е плътно, меки и удобни, те не хвърлят лесно, течността се нанася много равномерно. 【Лесен и удобен】 Лек и компактен размер, за носене.Можете да съхранявате едно от тях е в чантата си, а многофункционален тубичка може да се използва по всяко време и на всяко място.Много практично средство за грим, който заслужавате. 【Лесна употреба】 Въртящи дизайн, празен светла прозрачна тръба може свободно да управляват.Изсипете течността, а след това налейте на четката, може да се даде на течност равномерно се разстила по ноктите или устните. 【Различни области на приложение】 Този продукт гигиеничен и удобен, подходящ за широк спектър от течности и не ще бъде лесно да тече вода.Подходящ за пълнене на блясък за устни, хранително масло за нокти, етерично масло, разтвор за растеж на миглите, духове и т. Не забравяйте да затворите дръжката на капачката след употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти