.

.

Новородено Без Магически Перука на дантели Отпред, красив Пряк Боб със Средна дължина, детски косата в стил Аз и свободната част на Тъп Ъгъл намали, Синтетични влак?

Новородено Без Магически Перука на дантели Отпред, красив Пряк Боб със Средна дължина, детски косата в стил Аз и свободната част

BGN 0.33

Наличност
На склад

Цвета, посочен на модели : DYX / ЧЕРВЕНО виноТермостойкое влакна : Плойка безопасно маша до 350 кг. Гребени и регулируема каишка за стабилна фиксация.Лейси I част, завязанная ръчно, и въртящата се капачка за свободна част. Удобен капачката на писалката ви позволява да освободите част.Новородено Без Магически перука на дантели отпред, красив пряк боб със средна дължина, детски косата в стил "Аз и свободната част", убито ъглова козметика, синтетични жаропрочные влакна - MLI324 * Моля, запознайте се с характеристиките на продукта за повече информация, Инструкции за грижа 1. Внимателно распутайте косата си с ръце или с помощта на гребен преди миене и лягане. Срешете права коса отгоре надолу. Леко срешете къдрава коса на пръстите си от върха, до върховете. Редовно измивайте косата и се грижат за тях.Разтварят се мек шампоан в хладка вода и разклатете косата, докато те станат чисти, изплакнете обилно. Нанесете на излишната вода кърпа, оставете косата да изсъхне по естествен път.Не се излагайте на слънце. Използвайте балсам за коса след измиване на косата.Веднъж седмично внимателно се грижат за наращенными коса Инструкции ЗА ПРАНЕ 1) Измийте косата с шампоан и климатик с по-мек. 2) Не използвайте сешоар, това ще направи косата суха и сплъстена. 3) Не използвайте четка или гребен с фини зъбци, това ще доведе до загуба на коса. 4) Ние препоръчваме да се мие два пъти седмично.

Опции за продукта

Свързани продукти