.

.

Цифроаналоговый аудиопреобразователь, Оптичен Цифров аудиопереключатель, с функция за защита от пренапрежение за постоянен ток, за общи правила за САЩ)

Цифроаналоговый аудиопреобразователь, Оптичен Цифров аудиопереключатель, с функция за защита от пренапрежение за постоянен

BGN 3.00

Наличност
На склад

Onekey превключва източника на входния сигнал и режим на хранене, удобно и бързо, изход за слушалки, може директно да се свърже универсални слушалки с жак 3,5 мм С функция за защита от пренапрежение за постоянен ток ефективно предотвратява повреда на продукта при използване на неправилно захранване, ниско ниво на шум.Автоматично откриване и разпознаване на формата на входния цифров възвратно аудио, изход стереоаналоговый на звука, функция за запаметяване на прекъсване на тока, няма нужда от смяна на източника на сигнала и след рестартиране.Приемат 24-битов аудио и 96 khz/24-битов чип цифрова обработка на ACDAC, поддръжка на AC3/DTS/THX/HDCD/PCM и други цифрови аудиоформатов. 3-канален цифров аудиовходы по оптоволокну, свободно се обръщат към 1-канален изход оптичен и декодирано в 1-канален аналогов аудио изход L / R и 1-канален изход за слушалки. 3-канален оптичен цифрови аудиовходы, свободно се обръщат към 1-канален изход оптичен и декодирано в 1-канален аналогов аудио изход L / R и 1-канален изход за слушалки. Приемат 24-битов аудио и 96 khz/24-битов чип цифрова обработка на ACDAC, поддръжка на AC3/DTS/THX/HDCD/PCM и други цифрови аудиоформатов. Автоматично откриване и разпознаване на формата на входния цифров възвратно аудио, изход стереоаналогового аудио, функция памет на тока, не е необходимо да сменяте източника на сигнала, след като рестартирате. Източник на входния сигнал, с ключ Onekey и режим на хранене, удобен и бърз, изход за слушалки, може директно да се свърже универсални слушалки с жак 3,5 мм 5. С функция за защита от пренапрежение за постоянен ток, ефективно предотвратява повреда на продукта при използване на неправилно захранване, ниско ниво на шум. Спецификация : Тип продукт : /; Аудио ДекодерМатериал : МеталЛцвет : както е показано на снимката Тегло : около 266,0 г/9,4 унция. Поддръжка на аудиоформата : DTS/DTS-CD/AC3/HDCD/ THX/PCM/LPCM Цифрово ниво на входящия сигнал : 0,1 - 1 Волта p-p L/R Аналогов изход : 800 mv Изходна мощност RMSHeadphone : 30 Mw Съотношение сигнал / шум : 90 db Изкривяване : 0.

Опции за продукта

Свързани продукти