.

.

Комплект за Блестящи Покривки Принцеса и на Фона на Принцеса, Украса за парти на Принцесата, Аксесоари за Парти в чест на рождения Ден на Принцеса Фон за Снимки, Бан?

Комплект за Блестящи Покривки Принцеса и на Фона на Принцеса, Украса за парти на Принцесата, Аксесоари за Парти в чест на рождения Ден

BGN 1.33

Наличност
На склад

Размер : 1 бр фон в стил принцеса честит рожден ден и 1 бр. розова покривка с принтом принцеса, размерът на фона 6x4 фута /180x120 см, размер на покривки 71x48 инча / 180 X120 виж Материал : Материал, фон-плат с пайети, материал покривки-пластмаса.Широко приложение : Тези мультяшные принадлежности може да се използва за рожден ден на деца и момичета, тематични партита принцеса, партита на открито, детска душа, начало на заснемането, подпори за фотобудки и т., както и за плакати, покривки, тапети и декорации за дома.Изборът на подарък : на Фона на покривката "Принцеса" ярки цветове, елегантна и фина изработка, което е красиво и практично; това е добър избор за подарък за вас, за да го изпратите на своите приятели, членове на семейството, колеги и много други.Услуга : Ако не сте доволни от тази сделката, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще направим всичко възможно, за да реши всички въпроси!.Характеристики на продукта : 1. Фон : 6x4 фута (180x120 см) материал на фона-плат с пайети, която е с малко тегло и лесно за носене, тя е ярък цвят и копринена на допир. Покривка : 71 X48 инча (180 X120 см), Покривка е изработена от пластмаса, не е лесно да избледнява и изчезва, водоустойчив, множество. Употреба : за украса на парти по случай рождения ден момичета /принцеси, детски душата, семейни събирания, фото студио, видеофон, а също така е много подходящ за снимки, снимки, фотобудок, дом декорации, тапети, на фона на сцени по стените и т. Спестете време : След парти лесно можете да отстраните останалата по него прах или петна влажна кърпа или гъба или просто да ги изхвърлите, което значително ще ви спести време за почистване.Насладете се на една спокойна и щастлива атмосфера на партито. В комплекта са включени само 1 бр. покривка, поставка за фон в пълен комплект не е включена. По причини показване на физически изображения и снимки, може да има малка разлика в цвета.

Опции за продукта

Свързани продукти