.

.

Кобальтовые тренировки 9/32 - 13 бр. кобальтовых тренировки M35 с футляром за съхранение на Идеални свредло за метал, закалена и неръждаема стомана, чугун и много други!

Кобальтовые тренировки 9/32 - 13 бр. кобальтовых тренировки M35 с футляром за съхранение на Идеални свредло за метал, закалена и неръждаема

BGN 2.33

Наличност
На склад

13 ОПАКОВКИ КОБАЛЬТОВЫХ ТРЕНИРОВКИ 9/32 инча Диаметър 9/32 инча с дължина на канали 2-1 / 2 инча и е с обща дължина 3-3 / 4 инча M35, НАПЪЛНО ЗАТОЧЕННЫЕ, ЪГЪЛ на РЯЗАНЕ 135 °, в Нашите тренировки съдържат 5% кобалт, изцяло променено за прецизно пробиване диаметър. Конструкция с отделяне на 135 ° Улеснява пробиване на повтарящи се отвори в по-твърди материали.Пластмасов куфар за съхранение В комплект - Изключително издръжлив пластмасов куфар. Идеален за съхранение на вашите кобальтовых тренировки в внимателни ред и сигурност. КОБАЛЬТОВЫЕ тренировка СА идеални за пробиване на МЕТАЛ, а също и други твърди материали, като неръждаема стомана, закалена стомана, чугун, бронз, титан и много повече!.ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ - Тук, в Owl Tools (американска компания), ние се грижим само за вашето удовлетворение.Ние правим всичко възможно, за да се гарантира, че всеки продукт се намира в перфектно състояние, преди да го получи, но ако нещо не ви устройва, моля, свържете се с нас за да получите пълно възстановяване или замяна. 13 ОПАКОВКИ КОБАЛЬТОВЫХ ТРЕНИРОВКИ 9/32 инча Диаметър 9/32 инча с дължина на канали 2-1 / 2 инча и е с обща дължина 3-3 / 4 инча. M35, НАПЪЛНО ЗАТОЧЕННЫЕ, ЪГЪЛ на РЯЗАНЕ 135 °, в Нашите тренировки съдържат 5% кобалт, изцяло променено за прецизно пробиване диаметър. Конструкция с отделяне на 135 ° Улеснява пробиване на повтарящи се отвори в по-твърди материали.Пластмасов куфар за съхранение В комплект - Изключително издръжлив пластмасов куфар. Идеален за съхранение на вашите кобальтовых тренировки в внимателни ред и сигурност. КОБАЛЬТОВЫЕ тренировка СА идеални за пробиване на МЕТАЛ, а също и други твърди материали, като неръждаема стомана, закалена стомана, чугун, бронз, титан и много повече!.ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ - Тук, в Owl Tools (американска компания), ние се грижим само за вашето удовлетворение.Ние правим всичко възможно, за да се гарантира, че всеки продукт се намира в перфектно състояние, преди да го получи, но ако нещо не ви устройва, моля, свържете се с нас за да получите пълно възстановяване или замяна.

Опции за продукта

Свързани продукти