.

.

EYHLKM Кошница с лавандула Венци Кошница с цветя от Лавандула Декорация на врати за Деня на майката Кошница с цветя Кошница за украса на входната врата (Цвят: A, размер:

EYHLKM Кошница с лавандула Венци Кошница с цветя от Лавандула Декорация на врати за Деня на майката Кошница с цветя Кошница

BGN 3.00

Наличност
На склад

Тази гирлянда ще се превърне в център на внимание на вашата врата и е идеален като пролетта гирлянди или гирлянди за Деня на майкатаКрасиво украсени с гирлянди от различни лозови кошници.Кошницата е украсена с прекрасно съчетание на виолетови и лавандовых цветове.Не забравяйте, че това ще бъде чудесен подарък за рожден ден, сватба, нов дом, Ден на майката или просто допълнение към някой ден.Тази гирлянда е подходящ не само за дома, но и като специален подарък за мама за Деня на майката. идеално място за входната врата на вашия дом или на някоя стена или врата.Тази гирлянда ще се превърне в център на внимание на вашата врата и е идеален като пролетта гирлянди или гирлянди за Деня на майката.Красиво украсени с гирлянди от различни лозови кошници.Кошницата е украсена с прекрасно съчетание на виолетови и лавандовых цветове.Не забравяйте, че това ще бъде чудесен подарък за рожден ден, сватба, нов дом, Ден на майката или просто допълнение към някой празник. Тази гирлянда е подходящ не само за дома, но и като специален подарък за мама за Деня на майката. Идеално място за входната врата на вашия дом или на някоя стена или врата.Технически характеристики : Материал : Пластиквес : 0,55 кгРазмер : 35*35*16 Смсодержание на опаковката : 1 х кошница с цветя, лавандула Забележки : 1. Продайте само основните стоки, които не други стоки. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите запитвания, поради разнообразни осветление и условията на снимане цвят на изображението може да се различават от действителния продукт.

Опции за продукта

Свързани продукти