.

.

Плюшено Чонсе Garten от Бан-Бан, Плюшено детектив Лени, Плюшено Набнаб, Плюшено подарък на Капитан Фиддлса за феновете на игри, Меката Кукла с фигура на Животно, Плюшен?

Плюшено Чонсе Garten от Бан-Бан, Плюшено детектив Лени, Плюшено Набнаб, Плюшено подарък на Капитан Фиддлса за феновете на

BGN 1.33

Наличност
На склад

Вдъхновението за дизайна на Тази играчка плюшен създаден по мотиви от популярната игра на ужасите, и ето те се появяват, готови ли сте?В съответствие с дизайн на игрални герои, классными изрази, меки, светли и жизнеподобными изображения, ако сте фен на играта Garten of banban, аз вярвам, че ви харесваСпецификация на продукта : Дължина около 23 см /9,1 инча, тегло около 0,14 паунда, вие можете да го вземете с вас навсякъде, и той ще остане с вас като с приятел.И е подходящ за приятели от всички възрасти.Добър подарък : Можете да дадете на тази плюшено животно за нейната племенница на феновете си, децата и роднините си, и те ще бъдат щастливи.И може да се използва като подарък за Деня на детски партита и рождени дни, както и за демонстрация и колекционерска стойност.Уникална украса : Благодарение на своя уникален и интересен дизайн, това е плюшевое продукт ban бан ще се превърне в най-атрактивна украса в дома си.Детска стая, спалня и хол, подходящи за повечето помещения в дома си.Отлично обслужване : поради големия обем плюшени ние държим го под вакуум, преди да изпратите.След като получите опаковка, разклаща се и тя да е продължила, след това дайте си разрыхлиться, обикновено се нуждаят от 24-48 часа, за да й върнете към първоначалната си форма.Удовлетворението на клиентите е един от основните ни приоритети, ние осигуряваме най-доброто обслужване на клиенти, по всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Материал : pp памук Размер : около 9,1 инча тегло : около 0,14 килограм Характеристики: 1. Материал премиум-клас, с отлична еластичност, не е деформиран при натиск. Безопасно и удобно, вашите деца ще се радвате на прегръща своята плюшено животно за нейната племенница. Идеални за градината фенове Ban бан, деца, приятели и семейства.Забележка : 1, Размер се измерва ръчно, моля, нека всички грешки, които няма да се отрази на нормалното използване. 2、 се дължи На различни разпознаване на екрани на монитори, моля, оставяйте една малка разлика в цвета.

Опции за продукта

About 23 cm/9.1 inches long and weighs about 0.14 pounds, You can take it anywhere and it will stay with you like a friend. And suitable for friends of all ages. :

Свързани продукти