.

.

Гамаши LUCKY CLOVER Змия, Водоустойчив Змеиные Щитове за защита на долната част на краката от ухапване, Гамаши с Змеиным покритие за мъже и жени, Регулируеми по Размер Зм?

Гамаши LUCKY CLOVER Змия, Водоустойчив Змеиные Щитове за защита на долната част на краката от ухапване, Гамаши с Змеиным покритие

BGN 23.43

Наличност
На склад

Гамаши Snake изработени от плат Оксфорд 1000 D и полипропиленови плоскости, водоустойчиви, дишащи и устойчиви на счупвания водоустойчиви и дишащи, достатъчно силни, за да издържат на интензивни ухапвания от змии и тежки условия на околната среда.Змия-щитове, предназначени за това, за да останат здрави и удобни, благодарение на 2 регулируеми пряжкам и петлям за обувки.Змия са подходящи за повечето възрастни мъже и жени, можете да лесно да се регулира змия, така че те са добре седели и са удобни за телета с размер от 12 до 20 см. Плат Оксфорд 1000 D е достатъчно, за да се противопоставят на змеиным клыкам, змеиные гамаши осигуряват отлична защита от южните гърмящи змии и други отровни змии, на шипове.Ловни гамаши LUCKY CLOVER за краката - това е пълна защита, която ви е необходима от ухапвания на змии в полеви условия.Защитни гамаши snake са лесни и удобни за переноске, тежат малко повече от 12 грама и са предназначени за дълги маршрути и пълни дни в полеви условия, са идеални за лов, къмпинг, туризъм, работа във ферма. защитна мрежа snake за вашата сигурност, качество водонепроницаемое покритие пази краката сухи. Гаранция за 100% удовлетвореност : Ако не сте напълно доволни от своите гетрами змия, просто се свържете с нас за пълно връщане на парите!.

Опции за продукта

Свързани продукти