.

.

Професионален набор от Dr. Pen Ultima X5 - Автентичната мултифункционална електрическа Безжична козметична дръжка - Комплект за грижа за кожата на лицето и тялото - 12 конт?

Професионален набор от Dr. Pen Ultima X5 - Автентичната мултифункционална електрическа Безжична козметична дръжка - Комплект

BGN 66.65

Наличност
На склад

✨ СИЯЕН ПОГЛЕД : Използвайте професионален набор от DrPen, уюта на собствения си дом. ? ЕФЕКТИВНОСТ и СПЕСТЯВАНЕ на ВРЕМЕ : повече няма да се скъпи, отнимающих много време салонных процедури за грижа за лицето. ? РЕГУЛИРУЕМИ и преносим : Благодарение на гъвкавост безжичен дизайн можете да правите грижи за лицето, на всяко място и по всяко време.Регулируема циферблат и 5-ступенчатые нива коригиране на процедура за нуждите на всеки клиент. ? Е : Винаги използвайте пресни касети Dr.Pen и последователно следвайте свой собствен режим. ? АУТЕНТИЧНОЕ УСТРОЙСТВО : Modi X USA е официален доставчик комплекти и аксесоари на Д-р.Pen, така че вие ще получите солидна дръжка за лице и тяло, която напълно отговаря на най-високите стандарти за качество и отговаря на вашите очаквания. ✨ СИЯЕН ПОГЛЕД : Използвайте професионален набор от Dr.Pen, уюта на собствения си дом. ? ЕФЕКТИВНОСТ и СПЕСТЯВАНЕ на ВРЕМЕ : повече няма да се скъпи, отнимающих много време салонных процедури за грижа за лицето. ? РЕГУЛИРУЕМИ и преносим : Благодарение на гъвкавост безжичен дизайн можете да правите грижи за лицето, на всяко място и по всяко време.Регулируема циферблат и 5-ступенчатые нива коригиране на процедура за нуждите на всеки клиент. ? Е : Винаги използвайте пресни касети Dr.Pen и последователно следвайте свой собствен режим. ? АУТЕНТИЧНОЕ УСТРОЙСТВО : Modi X USA е официален доставчик комплекти и аксесоари на Д-р.Pen, така че вие ще получите солидна дръжка за лице и тяло, която напълно отговаря на най-високите стандарти за качество и отговаря на вашите очаквания.Най-новият модел : ✔️ БЕЗЖИЧЕН и кабелен : и двете режим в една модели – безжична, с мощен вграден акумулаторна батерия 380 ma или на захранването с променлив ток (ac кабел с дължина 2 м.✔️ 16 000 об/мин : бързият и мощен двигател.✔️ ЦИФРОВ ДИСПЛЕЙ, по-интуитивен за контрол на скоростта.Има 5 нива на скорост, които позволяват на потребителите да имат повече възможности за избор.

Опции за продукта

Свързани продукти